G-SYNC için hangi kablo kullanmalıyım?

HeroBaskan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Monster Aryond A32 monitörünü almak istiyorum. Açıklamada DP kablosunun desteklediği version 1.2 yazıyor ama sanırım FreeSync - G-SYNC için 1.2a kablo gerek.

Ilk sorum şu: 1.2 ile 1.2a aynı mı? İkisini de monitöre takarsam G-SYNC destekler mi?

Ikınci sorum: Monitöre 1.2 yerine 1.3-1.4 kablosunu taksam sıkıntı olur mu?

Monitörde G-SYNC uyumlu yazıyor. Yıne de emin olmak için canlı desteğe yazarak "DisplayPort versiyonu 1.2 mi 1.2a mı? G-SYNC - FreeSync için 1.2a lazım" dedim. Yardım eden arkadaş 1.2 mi 1.2a mı bilmiyorum ama G-SYNC uyumlu dedi. Emin olmadım buraya sorayayım dedim.

Monitör linki: Aryond A32 V1.1 165Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Monster Aryond A32 monitörünü almak istiyorum. Açıklamada DP kablosunun desteklediği version 1.2 yazıyor ama sanırım FreeSync - G-SYNC için 1.2a kablo gerek.

Ilk sorum şu: 1.2 ile 1.2a aynı mı? İkisini de monitöre takarsam G-SYNC destekler mi?

Ikınci sorum: Monitöre 1.2 yerine 1.3-1.4 kablosunu taksam sıkıntı olur mu?

Monitörde G-SYNC uyumlu yazıyor. Yıne de emin olmak için canlı desteğe yazarak "displayport versiyonu 1.2 mi 1.2a mı? G-SYNC - FreeSync için 1.2a lazım" dedim. Yardım eden arkadaş 1.2 mi 1.2a mı bilmiyorum ama G-SYNC uyumlu dedi. Emin olmadım buraya sorayayım dedim.

Monitör linki: Aryond A32 V1.1 165Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster

1.3 veya 1.4 kablosu takarsanız hiçbir sıkıntı olmaz, monitörünüzün girişi 1.2 ise 1.2 olarak özelliklerinde çalışır.

Başka bir mh temsilcisine sormayı deneyebilirsiniz klasik Monster temsilcisi işte.

Hocam, çoğu kabloda 1.2 yazıyor. 1.4 kabloda alabilirsiniz. İhtiyacınızı karşılar. 1.2 olanlarla da kullanabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla G-Sync için bir farkları yok. 1.2.a ekstradan Adaptive-Sync ile Free-Sync desteği de sunuyor. Ekran kartınızın modeli nedir? Arkadaş doğru söylemiş G-Sync uyumludur. Girişleri aynıdır ve 1.2.a bir kablo takarsanız Free-Sync da kullanılabilir olacaktır diye düşünüyorum.

Aralarında çok fiyat farkı yok 1.4 alırdım şahsen, geriye dönük uyumlular zaten.

Monitörden memnun olmayanlar fazla. Hz değeri sizi kandırmış olabilir biraz. Güzel araştırmanızı öneriyorum.

Samsung G5 alackatım aslında başta ama Monster'ın özelliklerini görünce vazgeçtim o zaman G5'e geri döneyeyim.
Peki neleri kötü Monster'ın? Çok satılmayan monitörü olduğu için az sayıda bilgi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı