G-Sync mi FreeSync mi?

G-Sync ve FreeSync tamamen aynı şeyler yani karşılaştırmak mantıksız, Gsync için monitör'e bir modül takılması gerekiyor bu da onu çok pahalı bir teknoloji haline getiriyor. Halihazırda Monitör üreticileri bu modülü Nvidia'dan 200 dolar gibi fahiş fiyata alıyor dolayısıyla 200 dolarlık monitör oluyor sana 400 dolar, ama AMD ise bu olayı modülsüz tamamen yazılımla çözüyor ayrıca monitör üreticilerine herhangi bir maliyet de eklemediği için çoğu monitör üreticisi Gaming Monitör ürün gamındaki hemen hemen her monitöre FreeSync desteğini koyuyor. Aslında FreeSync teknolojisinin tamamen standartlaşıp tüm ekran kartlarıyla kullanılması gerek ama AMD-Nvidia bu konuda anlaşır mı? Bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar. 1080 kullanıcısıyım. Şu an kullandığım monitor cidden çok eski. Hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.

Ben amd ekran kartı kullanıyorum. Bana sorarsan Freesync. Yakında yükseltme yapacağım Rx 570 alacağım monitörümde freesync var şu an ki kartım desteklemiyor.

Arkadaşlar AMD kart almayacağım GTX 1660 Super alacağım ama monitör G-Sync olamaz bütçem yetmez o yüzden FreeSync alacağım sıkıntı olur mu?

Yeni çıkan Free-Sync'li monitörlerin çoğu G-Sync'i de destekliyor. Büyük ihtimal sorun olmaz ama almadan önce bir araştır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı