G-Sync'in Önemi

volkannergun

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2015
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat'ın inceleme videosu dahil G-Sync ile ilgili birçok video izledim. (Technopat'ın incelemesi)
Fakat hala aklımda birçok soru var. Monitör alırken G-Sync'in önemi nedir? Önümüzdeki 6-7 yıl için bir oyuncu monitörü alırken G-Sync olmasına zorunlu gözüyle bakmalı mıyım? G-Sync'e geleceğin teknolojisi gözüyle bakmalı mıyım?
 
Paran varsa tabiki G-SYNC'li monitör almak görsellik için çok iyi. Oyun ayarlarından V-SYNC'i açsan dahi görüntüde stuttering oluyor, görsellik bozuluyor. Monitörler çok pahalı ama bekle çünkü daha uygun fiyatlı modeller gelecek. Acer ve Philips'in G-SYNC'li monitörleri çıkacak diyorlardı. G-SYNC'li monitör sayısı arttıkça fiyatı da düşecektir.
 
Yakın zamanda monitör almayı planlıyorum ve bayağı kararsızım. G-Sync'i önemsemeyip XL2720Z mi alsam yoksa bekleyip daha fiyatı bile belli olmayan XL2720G mi alsam soruları kafamda dolanıyor. Bir yanda da XL2420G var ama almışken 27 inch alayım diyorum. Bunlar dışında da model önerebilirsiniz bunlarla sınırlı değil seçeneklerim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı