G X Pro Superlıght fiyatına değer mi?

Bütçe
3.000₺

iShine

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2017
Mesajlar
80
Çözümler
2
Yer
İstanbul / Bahçelievler
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, malumunuz Türkiye şartları her şeyin fiyatı fazla. Fazlalar artık bize normal gelmeye başladı. Bir süredir kullandığım fareyi değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllarca hep Logitech G300s kullandım. Kırıldığında, eskidiğinde de hep aynı modelin yenisini aldım. Fare, klavye gibi ürünlere aslında çok para harcama taraftarı değildim. Artık bu fareyi değiştirip Wireless desteği olan uzun ömürlü ve kaliteli bir fare almak istiyorum. Logitech G X Pro Superlight en çok ilgimi çeken fare oldu. Marka tercihimin Logitech'ten yana olmasının sebebi o markayı çok beğenmemden ziyade bütün ekipmanımın Logitech olması ve bütün ekipmanı tek bir yazılım üzerinden kontrol edebiliyor oluşum. Her ekipman için örneğin fare, klavye, kulaklık vs. farklı farklı uygulamalar indirip kullanmaktan çok hoşlanmıyorum. O yüzden marka tercihim tüm ekipmanda olduğu gibi tek bir markadan yani Logitech'ten yana olacak. Seti bozmak istemiyorum.

Logitech G300S'in IPS değeri 150, o farenin 400. Ms değerleri aynı olsa da malzeme kalitesi, ivme özellikleri, skatez vs. gibi konularda ciddi farklar var ancak yine de 2.700₺ gibi bir fiyat ödemeye değer mi?

El boyutum 19 / 9 cm, Logitech G300s ile tutuş konusunda çok memnunum ancak artık o kadar performanslı gelmiyor.

Konu hakkında tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
İyi Sosyaller. <3
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sipariş vermiştim geçen sene 1 gün kullandım ikinci el olarak sattım. Herkesin eline oturacak bir mouse değil. Bana kalırsa teşhir ürün bulup denemelisin. Farenin orta bölümü yukarı doğru oldukça çıkıntılı avuç içime oturmadı. Tabii bu benim deneyimim.
 
Bunu da aynı şekilde çok duydum , gördüm. Sırf ekstra yazılım yüklemek istemediğim için Superlight'a daha sıcağım 😁 Şu sapıklığımdan kurtulmam lazım.
 
razer dh v3 daha iyi. Bende alıcam şu 4000 hz yapan aparat yok piyasada. Superlight kullanan çok yayıncı izliyorum, soruyorum memnun olan da var sinir olup kesinlikle alma diyen de.
 
Yorumlarınız için öncelikle teşekkürler. Sanırım deneyimlemeden yani kısaca bir elimize alıp bir iki tur döndürmeden karar vermek çok doğru olmayacak fare konusunda. Biraz daha yaptığım araştırma ve sizden de aldığım yorumlar sonrasında Razer'ı bir kenara bırakıp Logitech set bozulmasın diye Logitech'in peşinden gidemeyeceğim. Bütçeden yana çok fazla sorunum yok. Bahsettiğiniz fareleri imkan bulup denemeye çalışacağım. Sonrasında tutuşta en çok memnun kaldığım fareyi tercih ederim diye düşünüyorum. Attığınız , önerdiğiniz Razer fareler birbiriyle tasarım dışında sensör , switch olarak vs. çoğunlukla aynı.

razer dh v3 daha iyi. Bende alıcam şu 4000 hz yapan aparat yok piyasada. Superlight kullanan çok yayıncı izliyorum, soruyorum memnun olan da var sinir olup kesinlikle alma diyen de.
Evet , ben de araştırdım. Türkiye'de yok. 0.2ms'e falan gelecek herhalde o aparat ile. Nasıl bir deneyim olurdu ben de çok merak ediyorum. Öyle ya da böyle bir şekilde ülkemize dahil olacaktır o aparatlar.
 
40 gün önce falan aldım daha doğrusu doğum günü hediyesi olarak bana alındı muhteşem bir mouse tabii tuzlu fiyatı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı