G102 alınır mı?

myn

Hectopat
Linkte görünen fareyi şu an kullandığım mouse arızalandığı için almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz yüksek geliyor. Beklersem bir nebze fiyatı düşer mi? Veya başka mouse mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Sensörü yüzünden.

Anladım. Teşekkürler.

Muhtemelen bir sonraki mouseum olarak bunu alacağım.

G102 Prodigy modeli ile sensörü farklı mı? Çünkü Prodigy ile düşük hassasiyette çok iyi performans alıyorum.

Tek farkı ayarlanabilir RGB olması ve DPI'leri.
Anladım. Teşekkürler.

Muhtemelen bir sonraki farem olarak bunu alacağım.

Eğer beğendiyseniz çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum hocam. :)

Tek farkı ayarlanabilir RGB olması ve DPI'leri.

O zaman yanılıyorsunuz. Dediğim gibi. Çok düşük hassasiyet denilebilecek bir hassasiyette oyun oynuyorum ve bir kere üzmedi. Hiçbir sıkıntısı yok. Çok iyi demiyorum tabii daha iyileri vardır ama(daha iyisi nasıl olur hiçbir fikrim yok) kesinlikle kötü değil.

O zaman yanılıyorsunuz. Dediğim gibi. Çok düşük hassasiyet denilebilecek bir hassasiyette oyun oynuyorum ve bir kere üzmedi. Hiçbir sıkıntısı yok. Çok iyi demiyorum tabii daha iyileri vardır ama(daha iyisi nasıl olur hiçbir fikrim yok) kesinlikle kötü değil.

Rekabetçi oyunlarda üst düzey perf. Veremez dedim sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı