G102 D&R'da 60TL

''Sayın Müşterimiz,
Öncelikle temin çalışmalarımız sırasında yaşanılan gecikme için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Siparişinizin en kısa süre içerisinde tamamlanarak gönderiminizin yapılabilmesi için gereken bütün çalışmaları yapıyoruz. Konuya ilişkin temin departmanımız işleminizin hızlandırılması konusunda bilgilendirilmiş olup, siparişiniz en kısa zamanda tamamlanacak ve tarafınıza bilgi verilecektir.
Sevgiler,
D&R Müşteri Deneyimi Ekibi ''
aldığım cevap arkadaşlar. ulaşacak galiba :D 15 temmuzda sipariş vermiştim. baya baya 60 tl ye g 102 aldık.
ekleme: paket içeriği görüldüğü gibi. mousepad olsa güzel olurdu.
Paket İçeriği
Oyun Mouse’u
Kullanıcı belgeleri

15.07.2017 tarihinde sipariş ettim bende . Sitenin yardım bölümüne mail attım neden ürün ile ilgili bir gelişme yok diye yukarıdaki cevabın aynısı geldi telefonla irtibata geçtim 5 iş günü içerisinde tedarik edebilirlerse kargo sürecine girip ürün elinize geçer dediler , 5 iş gününde tedarik edemezlerse sanırım para iadesi yapılacak.
1500470091893.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı