G102 Lightsync alacaklara uyarı

624739

Megapat
Makaleler
4
G102 Prodigy ve G102 Lightsync modellerini denedim; G102 Lightsync modelinde hızlı bir şekilde flick atarken sensörde tutukluluk yaparken, G102 Prodigy modelinde böyle bir sorun mevcut değil. Alacaklara uyarımdır!

Son düzenleyen: Moderatör:
G102 Prodigy ve G102 Lightsync modellerini denedim; G102 Lightsync modelinde hızlı bir şekilde flick atarken sensörde tutukluluk yaparken, G102 Prodigy modelinde böyle bir sorun mevcut değil. Alacaklara uyarımdır!
Zaten logitechlerin o modelleri çöp,fakat diğer modelleri çok iyi.

Evet, sıfır ürün. Bizzat kendim Hepsiburada'dan alıp test ettim, farede takılmalar yaşanıyor.
Zaten Logitech'lerin o modelleri çöp, fakat diğer modelleri çok iyi.
Evet doğru, Lightsync modeli hakkında internette araştırma yapmıştım ve bir Reddit gönderisinde farenin mercury sensör kullanmadığını, olası flicklerde sorun yaşadığını görmüştüm. Ben de test amaçlı bayram öncesi sipariş etmiştim ve şimdi deneme fırsatım oldu, gerçekten de denildiği gibi Prodigy modelinde olmayan sorun Lightsync modelinde mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz mı takılmalar.

Logitech'in giriş seviye Mouse'ları gerçekten çöp.
Ben 3-4 sene boyunca G102 Prodigy kullanmıştım ve gerçekten hiç sorun yaratmamıştı, ve ben düşük hassasiyet oyuncusuyum normalden çok flick atmam gerekiyordu. Bu modelinde böyle bir sorunla karşılaşmadığım halde, yenilenmiş Lightsync sürümünde bu hatayla karşılaştığımda hüsrana uğradım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu tarz mı takılmalar.

Hayır, fakat elimde konuyla alakalı bir video mevcut;

Bu gönderide yabancı birisi Prodigy (siyah olan) ve Lightsync (beyaz olan) sürümünü flick için test ediyor, görebileceğiniz üzere Lightsync sürümünde takılmalar var.

Ben 3-4 sene boyunca G102 Prodigy kullanmıştım ve gerçekten hiç sorun yaratmamıştı, ve ben düşük hassasiyet oyuncusuyum normalden çok flick atmam gerekiyordu. Bu modelinde böyle bir sorunla karşılaşmadığım halde, yenilenmiş Lightsync sürümünde bu hatayla karşılaştığımda hüsrana uğradım.

Hayır, fakat elimde konuyla alakalı bir video mevcut;

Bu gönderide yabancı birisi Prodigy (siyah olan) ve Lightsync (beyaz olan) sürümünü flick için test ediyor, görebileceğiniz üzere Lightsync sürümünde takılmalar var.

Elimde G203 Lightsync var bu sorun mevcut. Servise göndersem değiştirirler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı