G102 nasıldır?

• Konuyu başlatan Mhmtx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.023
Ayrıyetten sormak isterim şuanki mouse um emektar 4 yıldır kullanıyorum yeni yeni çok hızlı döndürünce sensörü okumamazlık yapıyor aynı şey g102 de olur mu?

Tek derdim sıkılmaktan mouse değişmek olsa keşke 😅 neyse cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sensörü kötü diyenler sebebini de yazarsa çok mutlu olurum.
G102 yapmıyor hocam. Elimi rahatsız ediyor birde terletiyor. Half lifede test edebildim ani dönmelerde sorun yok.

Merhaba, yeni bir mouse alacaktım ve 250TL bütçem vardı. Trendyol'dan G102 sipariş etmeyi tercih ettim. Şu an da kullandığım mouse milattan kalma Trust GXT 111 dolayısıyla her yeni mouse bana iyi gelecektir. Sizce G102 Lightsync almakla iyi bir karar mı verdim yoksa iptal mi etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim bazı arkadaşlarım sensörü kötü, eski bir mouse, çifte tıklama problemi olabilir gibi yorumlar yaptılar. Sensörü kötü müdür (şu ankinden kötü olma ihtimali yok gerçi :D). Elim büyük ama sorun olmayacağını düşündüm. Şu anda kullandığım mouse 12.4 X 8.1 X 4.2 cm, G102 ise 11.66 X 6.21 X 3.82 cm sizce çok bir farkı var mıdır?

En son Amazon'da bahar40 kodu ile 200TL'den 160'a geliyordu hocam bakın ona göre iptal edin

İkisi tamamen aynı fareler.

Alınmaz. Aynı fiyata -belki daha da ucuza- daha iyi fareler var. Sensörü ve Switch'leri kötü bir modeldir G102/203.
Sensörü kötü mü 😀. Sensörün iyi olduğu IPS ve G miktarı ile anlaşılmıyor. G102 bandındaki fareler 1000 Hz' de kekeleme yaparken G102 herhangi bir sorun çıkartmıyor.

Sensörü kötü mü 😀. Sensörün iyi olduğu IPS ve G miktarı ile anlaşılmıyor. G102 bandındaki fareler 1000 Hz'de kekeleme yaparken G102 herhangi bir sorun çıkartmıyor.

Hangi fare kekeleme yapıyormuş? Aynı fiyat bandında bulunabilecek 3327, 3360 sensörler daha iyi. Bariz biçimde.

Merhaba, yeni bir mouse alacaktım ve 250TL bütçem vardı. Trendyol'dan G102 sipariş etmeyi tercih ettim. Şu an da kullandığım mouse milattan kalma Trust GXT 111 dolayısıyla her yeni mouse bana iyi gelecektir. Sizce G102 Lightsync almakla iyi bir karar mı verdim yoksa iptal mi etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim bazı arkadaşlarım sensörü kötü, eski bir mouse, çifte tıklama problemi olabilir gibi yorumlar yaptılar. Sensörü kötü müdür (şu ankinden kötü olma ihtimali yok gerçi :D). Elim büyük ama sorun olmayacağını düşündüm. Şu anda kullandığım mouse 12.4 X 8.1 X 4.2 cm, G102 ise 11.66 X 6.21 X 3.82 cm sizce çok bir farkı var mıdır?

1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim.

PWM 3327 sensor 1000 Hz'de kekeleme yapabiliyor. Testlere dayanarak söylüyorum.
Yapmıyor. Asıl G102/203'de kullanılan Omron 20M Switch'ler de double Click yapabiliyor.

Sadece IPS ile G değerinden ibaret değiller.
Öyle olduğunu söylemedim bile. Neden söylemişim gibi konuşuyorsunuz?

Yapmıyor. Asıl G102/203'de kullanılan Omron 20M Switch'ler de double Click yapabiliyor.

Öyle olduğunu söylemedim bile. Neden söylemişim gibi konuşuyorsunuz?

Yapıyor hocam.
250 TL Bütçe var ise ; https://www.hepsiburada.com/razer-m...tm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı