G102 nasıldır?

G102 yapmıyor hocam. Elimi rahatsız ediyor birde terletiyor. Half lifede test edebildim ani dönmelerde sorun yok.

En son Amazon'da bahar40 kodu ile 200TL'den 160'a geliyordu hocam bakın ona göre iptal edin

İkisi tamamen aynı fareler.

Alınmaz. Aynı fiyata -belki daha da ucuza- daha iyi fareler var. Sensörü ve Switch'leri kötü bir modeldir G102/203.
Sensörü kötü mü . Sensörün iyi olduğu IPS ve G miktarı ile anlaşılmıyor. G102 bandındaki fareler 1000 Hz' de kekeleme yaparken G102 herhangi bir sorun çıkartmıyor.

Sensörü kötü mü . Sensörün iyi olduğu IPS ve G miktarı ile anlaşılmıyor. G102 bandındaki fareler 1000 Hz'de kekeleme yaparken G102 herhangi bir sorun çıkartmıyor.

Hangi fare kekeleme yapıyormuş? Aynı fiyat bandında bulunabilecek 3327, 3360 sensörler daha iyi. Bariz biçimde.

Hangi fare kekeleme yapıyormuş? Aynı fiyat bandında bulunabilecek 3327, 3360 sensörler daha iyi. Bariz biçimde.
Pwm 3327 sensor 1000 Hz' de kekeleme yapabiliyor. Testlere dayanarak söylüyorum. Sadece IPS ile G değerinden ibaret değiller. Neden anlamıyorsunuz ?

1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim.

PWM 3327 sensor 1000 Hz'de kekeleme yapabiliyor. Testlere dayanarak söylüyorum.
Yapmıyor. Asıl G102/203'de kullanılan Omron 20M Switch'ler de double Click yapabiliyor.

Sadece IPS ile G değerinden ibaret değiller.
Öyle olduğunu söylemedim bile. Neden söylemişim gibi konuşuyorsunuz?

Yapıyor hocam.
250 TL Bütçe var ise ; https://www.hepsiburada.com/razer-m...tm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…