G102 vs Rival 110

Elinle tutmadan mouse almaman daha iyi olur senin için. Ben aldım pişman oldum sonunda bozuldu da değiştirdim diye mutluyum :).
Bu arada o fiyat bandında A4 Tech X7 de çok güzel bir mouse.

Ben de rival 110 kullanıyorum uzun zamandır, gayet memnunum fakat G102'nin görüntüsü de hoş gelmiyor değil 😁 Eline hangisi güzel oturuyorsa onu al ikisi de gayet iyi.

Logitech kalitesiz switchler kullanıyor olabilir. G300s mouse kullanıyorum. Bir yılını doldurmadı daha çift tıklamaya başladı. Bir kaç aya da tamamen gidecek. G300s ve G102 fiyatları yakın fareler. G102 kalitesiz switchlere sahip demiyorum ama bir ihtimal olabilir. Şahsen ben bir daha Logitech almayı düşünmüyorum.

G102'yi 3 yıl kullandım. Sonunda aynı tasarıma sahip kablosuz G305 ile değiştirdim. G102'de hiç bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca. Ayrıca Logitech'in satış sonrası desteği çok iyi ve hemen ilgileniyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı