G102'den G305'e geçilir mi?

Bütçe
1100
Makaleler
1
Şu an memnuniyetle ve çok severek G102 kullanıyorum ancak hem çok övülmesi hem de kablosuz olması nedeni ile G305'e geçmeyi düşünüyorum. Fiyatı 1-1.200 civarlarında Amazonda vs.
Geçmek mantıklı mıdır, uzun kullanımda sorun çıkarır mı?

Şu an memnuniyetle ve çok severek G102 kullanıyorum ancak hem çok övülmesi hem de kablosuz olması nedeni ile G305'e geçmeyi düşünüyorum. Fiyatı 1-1.200 civarlarında Amazonda vs.
Geçmek mantıklı mıdır, uzun kullanımda sorun çıkarır mı?
Kablosuz zorunlu istekse attack x3 ve bunun dışında başka secenek yok zaten bu bütçede. Kablolu olur dersen hyperx pulsefire haste

Kablosuz zorunlu istekse attack X3 ve bunun dışında başka secenek yok zaten bu bütçede. Kablolu olur dersen HyperX PulseFire Haste.

Hocam hep biraz özellik olarak yukarı çıksın istiyorum hem de almışken kablosuz olsun istitoum. Logitech beğenip çok severek kullandığım bir marka olduğu için onu almak istedim. Attack Shark nasıldır bilemiyorum. G102'nin ölçüsü, tutuşu vs de elime uygun olduğu için G305 cazip geldi.

Attack X3 kronik sorunlu hocam ya VXE R1 SE ya da VXE R1 alsın bence.
Doğrudur hocam. Düz R1 de pek önerilmiyor. G305 alması en iyisi olur.

Hocam hep biraz özellik olarak yukarı çıksın istiyorum hem de almışken kablosuz olsun istitoum. Logitech beğenip çok severek kullandığım bir marka olduğu için onu almak istedim. Attack Shark nasıldır bilemiyorum. G102'nin ölçüsü, tutuşu vs de elime uygun olduğu için G305 cazip geldi.
G305 alabilirsiniz. Amazondan prime üyelik ile alın en kısa sürede gelir satıcı amazon

Doğrudur hocam. Düz R1 de pek önerilmiyor. G305 alması en iyisi olur.

G305 alabilirsiniz. Amazon'dan Prime üyelik ile alın en kısa sürede gelir satıcı Amazon.

Hocam peki bu şarj işi nasıl olacak? Bildiğim kadarıyla sanırsam pil ile çalışıyor. Bende de şarjlı pili doldurmak için aparat var. Bu şekilde şarjı doldurup kullanabilir miyim yoksa ekstra bir şey yapmam gerekir mi?

Hocam peki bu şarj işi nasıl olacak? Bildiğim kadarıyla sanırsam pil ile çalışıyor. Bende de şarjlı pili doldurmak için aparat var. Bu şekilde şarjı doldurup kullanabilir miyim yoksa ekstra bir şey yapmam gerekir mi?

Kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

G305'in şarjını bilmiyorum ama attığım model şarjla oluyor kendisinin yanından çıkan bir donglesi bir alıcısı bir de Type-C kablosu oluyor typce yi kasadan alıcıya takip alicinin ucuna dongleyi takip kullanabiliyorsunuz şarj için ise alıcıyı çıkarıp Type-C ile kasadan şarj ediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı