G2 32GB ile Xperia Z2'yi takas etme

Saçma sapan yorumlara bakma kardeşim.Z2 alamayan kıskananlar belli.Ben aldım gayet iyi.Hatta su testi de yaptım youtube koydum.Her telefonun camı kırılabilir ama hemen değil ki hayvan gibi kullanırsan koruyucu kullanmassan gayet normal.Benimde cebimdeyken kırıldı fakat koruyucu cam kırıldı.İnsan gibi kullandıktan sonra sıkıntın olmaz.Daha z2 yi elinde tutmayan kulaktan dolma haberlerle geliyor yorum yapmaya.Cam da kırılabilen bir maddedir bunu ilk okulda öğretiyorlar...

Takası ilan vererek gerçekleştirebilirsin...Takas yaparken garantisi faturası ve imei mutlaka kontrol et.

Son düzenleme:
Elindeki G2'yi internet üzerinden 900 civarında satabilirsin. Fakat telefonculara (ölücü, mezarcı) gidersen en fazla 600-700 verir. Sattıktan sonra 1400'e paralel ithalat Z2 alabilirsin. Yani en iyi ihtimalle cebinden 500 lira cıkacak. Bence değmez.

Arkadaşlar ben LG g2 de kullandım.LG g3 32gb de kullandım.LG g2 g3ten daha stabil bir cihaz.Nedeni ise LG g3 ün 2k ekranı ve s801 o ekranı kaldirmiyor ve kasılmalar yapıyor .g2den g3e geçilmez .bende g3 u sattim ve kurtuldu z2 aldım z2 çok çok stabil harika bir telefon öyle kotu yorum yapanlara bakmayın ben kullanıyorum telefon m8 ile ayni performans ta kamera olarak ses olarak harika bir cihaz tavsiyem z2

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı