G2 32GB ile Xperia Z2'yi takas etme

Psiko kardeşim ne kadar dikkatli kullanırsan kullan arkada cam çiziliyor ve de cebindeyken bir yere çarptığın zaman ekran %90 kırıldı.

Ben kullanıyorum kılıfsız nokia lumia 1020 ve htc m7 den sonra buna geçtim. Memnunum tavsiye ederim stabil çalışıyor. Çizilme kırılma olayı kullanıcıya baglı telefonun kusuru yok. Bataryası gayet iyi bana 2 gün rahagtlıkla yetiyor.

Abi M7'den Z2'ye geçilir mi? :(

Geçilir m7 ekran parlaklıgı berbat daha dogrusu lcd ekranı berbat ips degil. Lumia ı ise windows phone store gelişmedigi için terkettim. Her iki cihazda şu an evde kardeşlerim kullanıyorlar. Telefonu koydugunuz cebinize bozuk para anahtar gibi şeyler koymayin. Ben sadece telefonu koyuyorum cebime çok temiz kullanırım. Dedigim gibi herşey kullanıcı kaynaklıdır. Xperia S kullandım 2 yıl tek bir çizik olmadan sattım. Alan kişi 2 yıllık olduguna inanmadı. Kisacası nasıl bakarsan öyle görursün.

İsim vermek istemiyorum,ama bir forumda z2'nin üzerinden araba geçse birşey olmaz diyorlardı.
Zaten forumda gerçekten bilgisi olan insan sayısı az. Bilmeyen, eline telefonu almayan insanlar o telefonu övüyor. Bende Note 3 var forumda G3 daha iyi dedi herkez. İyiki Note 3 almışım. G3 te sorunlar çok.

Şahsen z1 kullandım z2-z3 nasıl bilemem ama z1 de ekran 2 aydan sonra çöp oldu arka tarafta aynı şekilde delik deşik yan kapaklar çıktı alt hoparlör yapşkanı çıktı bence xperia alma elindeki telefon gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takas eden birini bulur, farkını öder, takas edersin. Bunun için konu mu açılır ya hu?
Başka forumda üzerinden araba geçse bir şey olmuyor diyenlere sorun sorularınızı, onlar daha iyi(!) yanıt verir..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı