G2 kullanıcıları G2'den memnun mu?

• Konuyu başlatan Jok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.597
4.4.2 ile birlikte pil performansının düştüğü herkes tarafından aşikar. Yinede 1 günü çıkartıyor.
Oyun işleri falan genelde hevestir. 1 hafta sonra bütün oyunları sildim ben.

Zar zor da olsa 1 gün götürüyor günümü. Çoğunlukla Wi-Fi - kamera ve video ağırlıklı kullanıyorum.
Telefonun ön yüzeyi adeta boydan boya bir ekran gibi, zaten en hoşuma giden şey de bu. Köşelere takılmıyorsun, tepsi gibi :)

Telefonun tasarımı falan çok güzel gerçekten, ancak arkada sihirli tuş diye geçen tuş çok dandikmiş doğru mu?

kardeşim 16 gb aldım 4.4. e güncelledim bugün sabah 8 den beri oyun oynuyorum şu anda şarjı yüzde 25 civarı bişe şarjı iyi dayanıyor
10523905_1444414025837920_660119144_n.jpg

bunlarda yüklediğim oyunlar geriye kalalınıda çok fazla şarkı ile doldurdum 1 gb yer kaldı

Baya iyiymiş

Bu arada yeni çıkan romlar ile G3 gibi bir hal alabiliyor telefon. 4K video çekim, yavaş çekim video özellikleri ekleniyor.
Çözünürlük olarak 4K çekse de gerçekte ne kadar 4K kalitesinde çeker orasını bilemem tabi.

Yazılım ile 4K çekebilecek duruma geliyor daha ne istiyorsun ki ?
Çektiğin videonun çözünürlüğü 4K oluyor.
1080P ile 4K videoyu karşılaştırdığında kalite farkını görüyorsün.
Bizzat G2 topluluklarını yakından takip ediyorum.
4K ile ilgili tek sıkıntı her telefonda olduğu gibi çok uzun süre çekim yapılamaması.
Xperia'da da ilk başlarda 2 dakikayı geçirmeden 4K video çekiliyordu.
G2 ile uzun süre çekerseniz telefon çok ısındığı için ekran parlaklığını dahi otomatik olarak düşürecektir.
Zarar verme ihtimali var bence, 10 dakika kesinlikle geçilmemeli diye düşünüyorum.

Yazılım ile 4K çekebilecek duruma geliyor daha ne istiyorsun ki ?
Çektiğin videonun çözünürlüğü 4K oluyor.
1080P ile 4K videoyu karşılaştırdığında kalite farkını görüyorsün.
Bizzat G2 topluluklarını yakından takip ediyorum.
4K ile ilgili tek sıkıntı her telefonda olduğu gibi çok uzun süre çekim yapılamaması.
Xperia'da da ilk başlarda 2 dakikayı geçirmeden 4K video çekiliyordu.
G2 ile uzun süre çekerseniz telefon çok ısındığı için ekran parlaklığını dahi otomatik olarak düşürecektir.
Zarar verme ihtimali var bence, 10 dakika kesinlikle geçilmemeli diye düşünüyorum.

Bilgiler için çok teşekkürler Rıza baba :)

Benim gibi özenle kullanırsan 1 yıl sonra bile ilk günkü performansı alabilirsin. Buna bataryası da dahil. Herkes 4.4.2'nin fazla şarj yemesinden şikayetçi ama ben 36 saat bekleme, 8 saat ekran süresi alabiliyordum. Son 2 aydır kullanmıyorum çünkü askerim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı