G2020 sistem CS 1.6 veya CS Source açar mı?

İşletim sistemi
Windows 7
4 GB RAM 200 TL öğrenci bir insan için altın değerinde. 😕

Büyük maplar derken assault, dust2 gibi haritalardan mı bahsediyordunuz çünkü o maplarda oynayacağım.

Hocam bir de yani ben hem 4 GB RAM'le oyun açılınca diğer uygulamaları zor kullanıyorum,
Hem de zengin değilim çünkü babam benim bilgisayarımı alırken dolar düşüktü 2017'nin yaz tatilinde aldı.
Şimdi biliyorsunuz dolar 8'i bu dönemde tabii ki PC alınmaz yükseltilmez.

@Utku Sever
Konu açmıştım bunun için ama ekran kartı olmadığı için açmaz dediler.
@Davut SilerHan Hocam siz de mani olsaydınız babanıza o kadar bilginiz varsa.

@Utku Sever
Konu açmıştım bunun için ama ekran kartı olmadığı için açmaz dediler.
@Davut SilerHan Hocam siz de mani olsaydınız babanıza o kadar bilginiz varsa.

Babam bilgisayarı yeni alacağı zaman hayatımda hiç bilgisayar oynamamış biriydim.
Hiçbir şey bilmediğim için rastgele seçmek zorunda kalmıştı.
İlk bilgisayarımı göreceğim bir yıldı ama aynı zamanda PC bilgimin sıfır olduğu bir yıldı.
Bide benim şey düşük seninkinden G860

Sizinki benimki gibi APU olmasın?
Intel HD Graphics falan?
Bir şöyle yap: Windows + r
Ondan sonra DxDiag yaz bilgilere bak.

Bilgisayarda şu an sadece Among Us var bir onu en yüksek ayarlarda oynatıyor canavar. 4 RAM takıp üstüne GT 1030 takıp sonra GTA V bile oynarmışım düşük ayarlarda.
Bir de benim şey düşük seninkinden G860.

İşlemci mi? Allah'tan 2.9 GHz benimki yoksa hiç çekilmezdi şu an oyun dışında iyi.

Bilgisayarda şu an sadece Among Us var bir onu en yüksek ayarlarda oynatıyor canavar. 4 RAM takıp üstüne GT 1030 takıp sonra GTA V bile oynarmışım düşük ayarlarda.

İşlemci mi? Allah'tan 2.9 GHz benimki yoksa hiç çekilmezdi şu an oyun dışında iyi.
1.10 ghz işlemcim var cpu847

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı