G203 alınır mı?

Sanırım G102'nin yeni versiyonu, kendim G102 kullanıyorum memnunum fakat Logitech'in senkron yazılımı çok kötü. Kullanıma bağlı olarak bazı yerlerinde çıkaramadığım kirler falan birikti. Onun dışında gayet güzel bir fare, Bloody A60'tan geçince sadece yüksekliği ile kayma miktarı rahatsız etti, sanırım bir sonraki alacağım fare de bu olacak fakat beyaz veya şu mor olanı düşünüyorum :D

Kaliteli ürün, bu fiyat bandı için en iyi seçeneklerden. Bu aralar sürekli görüyorum İncehesap'ta Asus TUF M3 indirime giriyor 169 TL civarı oluyor. Yarın geceyi bekleyip girerse indirime ona da bakabilirsiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayında G203 Lightsync almıştım. O zamandan beri sıkıntı yoktu fakat son zamanlarda tıklama sorunu olmaya başladı. Ara sıra dosya sürüklerken sol tıkın üzerindeki parmağımın baskısı biraz bile azalsa mouse tıklamayı bırakıyor ve dosya yarıda kalıyor. Ya da çift tıklama sorunu gibi bir sorun oluyor. Daha birkaç ay geçmişken bu tarz bir sıkıntı çıkarmaya başladı. Logitech Support'a mail attım bakalım ne cevap verecekler. 220 TL verip de mouse alıyoruz, Logitech iyi marka diye güveniyoruz ama daha birkaç ay geçmişken çift tıklama sorunu olmaya başlıyor. Ben pişman oldum aldığıma. Bundan önce 6 senedir A4Tech markasının OP620-D modelini sorunsuzca kullanmıştım. Hem de 10 liralık bir mouse idi. Keşke yine aynısından alsaydım diye düşünüyorum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı