G2030 ve GTX 1050 Sistem Uyumlu mudur?

thecouqas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sitem dizmek istiyorum sizce bunlar uygun mudur?

*Asus H61M-PRO Anakart
*İntel Pentium G2030 İşlemci
*Gtx 1050 Ekran Kartı
*8 GB RAM

Sizce nasıl olur? Anakart işlemci ve ekran kartı ile uyumlu mudur? Cevaplarınızı esirgemeyin :)

Minimum fiyata bir sistem toplamak istiyorsanız, resimdeki sistem yapılabilecek doğru seçimlerden birisidir. Şuan 1296 lira tutuyor.

Dosya Ekleri

• 1296.JPG
    1296.JPG
    76,7 KB · Görüntüleme: 200
Neye dayanarak uyumludur diyorsun? Ayrıca G2030 1155 Soket bir işlemcidir. 1155 Soket DDR4 Anakart üretildi de ben mi bilmiyorum?

Konudaki anakart işlemci soketiyle işlemcinin soketi aynı. Uygun bi güç kaynağıyla sistemi prize bağladığında görüntü alır (y)

DDR3 seçimiyle birlikte işlemci seçimini de kapsayacak bi eleştiri yapmak istemiştim ama bunu bariz bi şekilde yapmadığım için kusuruma bakmayın.

Önerileriniz için saolun.Kuzenim anakart ve işlemciyi kullanmıyormuş bana verdi.Geriye ram ve ekran kartı kaldı sizce ne yapmam gerek :?

O sisteme GTX 1050 alayım deme sakın. Biraz daha para biriktirip konu açabilirsin yardımcı oluruz. O işlemciyle darboğaz olur o sistemi at yenisini topla. Toplayamam dersen R7 240 al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı