G210 güç kaynağı tavsiyesi

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
MSI'ın sitesinde kendime uygun güç kaynağını bulmam ile ilgili bir kısım buldum ancak girilecek değerlerin çoğunluğunun ne olduğunu bilemiyorum. Bir bilen yardımcı olabilir ise sevinirim.
İstenilen bilgiler şu adreste mevcut; MSI Türkiye

Sistem özelliklerim ise şunlar;

1-Anakart:
  • Marka: PEGATRON
  • Model:IPXSB-H61
2-İşlemci:
  • Marka:Intel
  • Seri :Core i3 2nd Gen
  • Model:Core i3-2100
  • Hız :3.1Ghz
3-Güç Kaynağı:
  • QUAKE LC-8350MX POWER SUPPLY
4-RAM Bellek:
  • Bellek: 4GB
5-İşletim Sistemi:
  • Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi
6-Ekran Kartı; Zotac Geforce G210 1 GB 64 bit DDR3 paylaşımlı ekran kartı

Not: Casper markasının bir hazır bilgisayarıdır. (Ekran kartı ve güç kaynağı hariç(yandığı için değiştirmek zorunda kaldım.))

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum gunumuzde ve hatta gecmiste uretilmis herhangi bir guc kaynaginin GeForce G210 ekran kartini besleyememe ihtimali yok. Yani endise etmeni gerektirecek bir durum yok, gonul rahatligiyla alabilirsin. Ayrica gonderdigin linkte Sandy Bridge islemciler icin Watt olcme kriteri yok, Haswell'den basliyor.

Fakat madem cok istiyorsun, sistemin asagi yukari cekecegi yuku sana soyleyeyim. Fazla fazla sectim.

Dosya Ekleri

• guc kaynagi.jpg
    guc kaynagi.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 152
@celeron1200 Yardımın için sana teşekkür ederim öncelikle, bir soruma daha cevap verebilir isen sevinirim. İleri dönemlerde yaklaşık 2000-3000TL aralığında bir fiyatta bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bu tipte bir sistem için 100-B1-0500-K2 EVGA 500B Bronze - Güç Kaynağı 500 W Dahili - ATX veya Aerocool VX Serisi 500W 38A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı güç kaynağını şimdiden alsam, o tipte sistemde kullanabilir miyim? (2000-3000TL oyun amaçlı toplanan masaüstü pc)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı