G213 iade edilmeli mi?

Thearlk146

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
603
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba. Ben cuma günü İncehesap'dan gece indirimi diye G213 aldım fakat sosyalde yorumları okuyunca kronik sıkıntıların olduğunu söylüyorlardı. Sizce ürünü iade etmeli miyim?
 
Fırsatın varken et, ben kullandım. Önce 1 tuşu, ondan sonra 2-3 tuş çift basmaya başladı. Şimdi iyice yayıldı, ben de eski klavyemi kullanmaya başladım tekrar. İmkanım olsa direkt iade ederdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gerek yok. 2 seneye yakın G102 prodigy kullandım. Daha problemliydi. 2 senenin sonuna doğru çift tıklama problemi oldu. Logitech desteğe yazdım. Aynısından olmadığını ve G305 göndereceklerini söylediler. Tabi bu sürede Faturası ve mouse altındaki seri numarası ile video falan istediler yaptım hepsini yerine G305 gönderdiler eskisini almadan. Sorun yaşarsanız garanti konusunda hiç başınızı ağrıtmayacak tek firma diyebilirim.
 
Aynısı bende var hocam Media marketten aldım sorunlu cıktı 4 cü günün de tuşları takılmaya başladı eksik yazmaya basmamaya RGB tusu bozuldu iade istedim değişim verdiler şu an kullandıgımdan memnunun sıkıntısız çalişiyor.
 
Bazılarında kronik sorun bazılarında hiç sorun yok. Bu tamamen şans işidir. Ben Mediamarketten almıştım 200 TL civarında ve halen hiçbir sorunu yok ama a tuşu bayağı aşındı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı