G213 nasıl?

Bütçe
300-400

mehmetburakduman

Hectopat
Yer
Riga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Tasarımı ile en çok hoşuma giden klavye G213 oldu. Şu anda elimde Razer Blackwidow 2016 klavyesi var çok fazla sesli olduğu için kendisinden kurtulmak istiyorum artık. 300TL bandında Logitech G213 ve birkaç model gözüme çarptı. Sizin önerileriniz neler olur? Membran ya da mekanik olması benim için önemli değil ses çıkarmasın yeter.

Ses çıkarmamasını istiyorsanız kırmızı Switch'li klavyelere bakmanızı öneririm ve şu G213 modelinden gına geldi 10 arkadaşımdan 7'si şu klavyeyi kullanıyor ve membran olmasına rağmen benim mekanik klavyemden daha fazla sesi çıkıyor.

Logitech G213'ü 9 Ay kullanma fırsatı buldum 7.Ay sonunda tuş basmama sorunları çıkardı garantiye verdim ürünün aynısından geri gönderdiler 2 ay geçti geçmedi yine tuş basmama sorunu çıktı tekrar garantiye verdim Para iadesi yapıldı. Teknoloji şans işidir ama şans bana fazla vurmuş kronik sıkıntılı bir ürün gördüğüm kadarıyla. Bilek desteği mevcut media tuşları var sessiz rahat bir ürün Ama daha evime sokmam Ses istemiyorsanız Membran klavye düşünebilirsiniz. Mekanikler için switch ses farklarını internette bulabilirsiniz. Bana ses fark etmediği için biraz önce İtopyada indirimde olan XPG Summoner cherry mx blue'yu satın aldım.

hocam xpg klavyeniz gelince bana yazar mısınız iyi ise bende alacağım

hocam xpg klavyeniz gelince bana yazar mısınız iyi ise bende alacağım
Ben Burada incelemesini yaptım. Aynı şekilde internette youtube üzerinde araştırmasını yapabilirsiniz + ve - yönlerini bir çok yerde bulabilirsin. Bakalım gelsin inşallah bende memnun kalırım buraya yazarım. Ancak Blue Switch haliyle sesli olacak.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler , önerebileceğiniz başka bir klavye var mıdır acaba?

Cevaplarınız için teşekkürler , önerebileceğiniz başka bir klavye var mıdır acaba?
Forumda ve internette G213 için aynı sorunlar hep mevcut İtopyada şuan G213 indirimde ben yine de tercihimi g213'den yana kullanacağım derseniz size kalmış. Ben eğer Membran isteyseydim Hyperx Alloy core alacaktım, Mecha-Membran bir ürün İsmini sıkça duyduğum ancak incelemesini yapmadım bir fikrim yok Kaliteli olduğu söyleniyor internet üzerinde araştırdığım kadarıyla sadece.

Akşam İnceHesap Gaming Gecesini bekledikten sonra sizin önerdiğiniz 2 modelden birisini alacağım. Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Ürün kronik sorunlu, şu an K60 650₺, onu al. Geçen sene N11'den aldım, 2 günde Space ve Sol Shift tuşu bozuldu, yenisini gönderdiler. Gelen klavyenin yarısı mekanik gibi ses çıkarıyordu, 1 ay sonra yenisini gönderdiler. O da aynı şekilde Space tuşu ile ses sorunu vardı. G213 mühendislik ve üretim bakımından rezalet bir ürün, kesinlikle uzak durulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…