G213 nasıl?

Bütçe
300-400
Ürün kronik sorunlu, şu an K60 650₺, onu al. Geçen sene N11'den aldım, 2 günde Space ve Sol Shift tuşu bozuldu, yenisini gönderdiler. Gelen klavyenin yarısı mekanik gibi ses çıkarıyordu, 1 ay sonra yenisini gönderdiler. O da aynı şekilde Space tuşu ile ses sorunu vardı. G213 mühendislik ve üretim bakımından rezalet bir ürün, kesinlikle uzak durulmalı.
O kadar bütçem yok ama G213'dan vazgeçtim. Şu anda sessiz bir mekanik klavye veya membran bir klavye arıyorum. Gaming gecesinden pek bir şey çıkmadı yarın Vatan'a gidip seslerine bakacağım. Sonra karar verip internetten sipariş vermeyi düşünüyorum.

O kadar bütçem yok ama G213'dan vazgeçtim. Şu anda sessiz bir mekanik klavye veya membran bir klavye arıyorum. Gaming gecesinden pek bir şey çıkmadı yarın Vatan'a gidip seslerine bakacağım. Sonra karar verip internetten sipariş vermeyi düşünüyorum.
Membran klavye Mekanik klavyeye göre sessiz kalıyor. Oyun dünyasında en çok mekanik klavye kullanılıyor. Hangi amaç için kullanacağınıza bağlı. Sessiz arıyorsanız Membran olarak Corsair K55 Pro için de memnun olan kişi sayısı fazla Aynı şekilde Hyperx Alloy core Türkçe Q klavyeler. Bakın detaylı inceleyin öyle alın kafanızda soru işaretleri kalmasın, Sonuçta para veriyoruz. İyi Şanslar 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı