G213 siparişini iptal etmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Trust'a güvenmelisiniz. Tabii çok fazla zaman geçmedi ama Trust iyi bir marka.
Ben 2019' dan da önce hatta 2017'de Trust marka ürünler almıştım. Beğenmedim. Ben de kendi deneyimlerimi yazayım. :)

Ben 2019'dan da önce hatta 2017'de Trust marka ürünler almıştım. Beğenmedim. Ben de kendi deneyimlerimi yazayım. :)

Buradan teknolojinin şans işi olduğunu kanıtlamış olduk. Eğer şans işi olmasaydı, Rampage, Game Booster, James Donkey gibi firmalar batmıştır. Ben çok memnun kaldım mesela.

Hocam G413 kullanıyordum alalı 1 yılı dolmasına yakın tuşlar da basmama, çift basma gibi sorunlar oldu. Sorunu araştırırken bir çok kişinin bu sorunu yaşadığını farkettim ve Logitech destek ile iletişime geçtim yaklaşıp 2-3 hafta mesaj trafiğinden sonra bana yeni ürün yolladılar. Logitech klavyeler de ki Şikayetvar sitesinde de görebilirsin 800-900₺ satılan klavyeler de bile bu sorun olabiliyor. Sonuç olarak klavyeleri hissiyatı iyi, fiyatına göre ömrü az fakat destek sistemi çok iyi değişim yapıyorlar. Buna göre kararı siz belirleyebilirsiniz.

Logitech'in eski garantisinin de suistimaller yüzünden değiştiği gibi şeyler duydum umarım doğru değildir.
Garantisi iyi çalışıyor hocam.Benim g230 kulaklığım bozulmuştu ve tamir edilemeyeceği için para iadesi yapılmıştı o günkü fiyatına göre

GXT 890 kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Membran klavye kullanmış birisi olarak söylüyorum, mekanik çok farklı. Örneğin Membran'da parmaklarınız yorulurken mekanikte tam tersi rahatlıyor, çünkü basım hissiyatı belli.
Trust'u pek sevmesem de 12.500 mAH Power Bank'ı ve mekanik klavyesini kullandım, hakkını yemeyeyim gerçekten fiyatına göre çok iyi ürünleri var.
Bence G213 yerine GXT 890 alın, inanın bir daha mekanik harici bir klavye kullanmak istemeyeceksiniz. Merak ettiğiniz bir soru var ise memnuniyetle cevaplamak isterim.

GXT 890 kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Membran klavye kullanmış birisi olarak söylüyorum, mekanik çok farklı. Örneğin Membran'da parmaklarınız yorulurken mekanikte tam tersi rahatlıyor, çünkü basım hissiyatı belli.
Trust'u pek sevmesem de 12.500 mAH Power Bank'ı ve mekanik klavyesini kullandım, hakkını yemeyeyim gerçekten fiyatına göre çok iyi ürünleri var.
Bence G213 yerine GXT 890 alın, inanın bir daha mekanik harici bir klavye kullanmak istemeyeceksiniz. Merak ettiğiniz bir soru var ise memnuniyetle cevaplamak isterim.

Ne zamandır kullanıyorsun? Tuş basımı sert olmamalı.

Ne zamandır kullanıyorsun? Tuş basımı sert olmamalı.
1.5 aya yaklaşıyor, tuş basımı sert değil aksine çok yumuşak. Membran gibi rahatsız etmiyor, size nasıl örnek verebilirim bilmiyorum ancak konfor açısından mekanik daha iyi diyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı