G213 vs Cynosa V2

@Syeux Sesi tatmin ediyor mu? Renkleri nasıl? G213’den daha mi iyi cidden? Ses tuşları Spotify’da işe yarıyor mu? Ve Monster Pusat K3 Pro ile bunun arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
@Syeux Sesi tatmin ediyor mu? Renkleri nasıl? G213’den daha mi iyi cidden? Ses tuşları Spotify’da işe yarıyor mu? Ve Monster Pusat K3 Pro ile bunun arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Evet sesi tatmin ediyor, renkleri güzel kendi ait yazılımı istediğiniz döngüyü ayarlamanıza kadar izin veriyor, G213'ün çift basma sorunu vb. sorunları bir yana sadece yay sesini ortaya koysak bu klavyeye yaklaşamaz, ses tuşları aşırı işlevli Spotify da işe yarıyor tabii ki, Monster K3 de switch var bu klavye membran bir klavye switchlere göre daha sessiz bir klavye ben sesten rahatsız olduğum için klavye değiştirdim yoksa bende Monster almayı düşünüyordum.

Evet sesi tatmin ediyor, renkleri güzel kendi ait yazılımı istediğiniz döngüyü ayarlamanıza kadar izin veriyor, G213'ün çift basma sorunu vb. sorunları bir yana sadece yay sesini ortaya koysak bu klavyeye yaklaşamaz, ses tuşları aşırı işlevli Spotify da işe yarıyor tabii ki, Monster K3 de switch var bu klavye membran bir klavye switchlere göre daha sessiz bir klavye ben sesten rahatsız olduğum için klavye değiştirdim yoksa bende Monster almayı düşünüyordum.
Teşekkürler.

Merhabalar hocam. Klavyeyi hala kullanıyor musunuz?

Kullanıyorum, memnunum herhangi bir sorunu yok.
Hocam merhabalar. Bu konu ile ilgili ilk mesajınızdan bu yana 1 yıl geçmiş o yüzden sormak istedim. Bugün Razer Cynosa V2 Chroma bu ürünü sipariş ettim. Sizin kullandığınızla aynı klavye mi? Sanki aynı modelin birkaç çeşidi var gibi geldi bana. Yorumlar genel olarak iyi ama bazı kişiler WASD tuşlarında soyulma oldu falan demiş. Sizde oldu mu öyle bir şey?

3 yıldır G213 kullanıyorum kronik sorunlu olduğunu ilk kez bu konu vasıtasıyla öğrendim. :D
Çünkü bende hiç bir sorun çıkmadı şanslıyım sanırım.

3 yıldır G213 kullanıyorum kronik sorunlu olduğunu ilk kez bu konu vasıtasıyla öğrendim. :D
Çünkü bende hiç bir sorun çıkmadı şanslıyım sanırım.
Hocam dün gece tam g213'e karar verdim alacaktım ama son anda amazonda çok fazla olumsuz yorum gördüm kronik sorunlu olduğuna dair. Elektronikte şanslıyım diye düşünürdüm ama en son amazonda Jabra'nın Elite 75t kulaklığını birçok olumlu yorumun arasında gördüğüm kronik sorunlarla ilgili olumsuz yorumlara rağmen aldım ve elime geçer geçmez iade oluşturdum. 1000₺ verdiğim kulaklıkla cızırtılı müzik dinlemek istemedim :D. Klavyede de şansımı zorlamak istemedim kesin kronik problemli olan gelir bana diye.
Ayrıca şu an bende 6 yıl önce aldığım Logitech MX Anywhere mouse, yine Logitech ucuz bi kablolu mouse ve Logiech MK240 kablosuz klavye mouse seti var. Maalesef üçünde de sıkıntı var ufak tefek ama en büyük kazığı MX Anywhere attı. Zamanında 100 liraya almıştım ama güncelde olsa en az 700-900₺ civarlarında satılacak mouse ve 2-3 yıl içinde çift tıklama sorunlarıyla karşılaştım. Logitech dedik bağrımıza bastık fakat kronik problemli çok fazla ürünü var. Pahalı ürünlerinde bile sorun yaşayanlar var. O yüzden güvenimi kaybettim Logitech'e karşı😅

Hocam merhabalar. Bu konu ile ilgili ilk mesajınızdan bu yana 1 yıl geçmiş o yüzden sormak istedim. Bugün Razer Cynosa V2 Chroma bu ürünü sipariş ettim. Sizin kullandığınızla aynı klavye mi? Sanki aynı modelin birkaç çeşidi var gibi geldi bana. Yorumlar genel olarak iyi ama bazı kişiler WASD tuşlarında soyulma oldu falan demiş. Sizde oldu mu öyle bir şey?
Ürün aynı farklı modeli değil. Evet soyulma bende de var ama kullanımı etkilemiyor, benim için sorun değil. Tırnağınızın çizdiği yerler soyuluyor, bastığınız yerler değil.

Ürün aynı farklı modeli değil. Evet soyulma bende de var ama kullanımı etkilemiyor, benim için sorun değil. Tırnağınızın çizdiği yerler soyuluyor, bastığınız yerler değil.
Teşekkürler hocam. Yani aşırı oyuncu biri değilim zaten. Arada bir COD2 Multi oynuyorum zaman geçirmek için. Benim kullanım senaryomda hemen eskiyeceğini düşünmüyorum zaten😅 Peki ses ve yumuşaklık deneyimi bir dizüstü bilgisayar klavyesine göre nasıl? Bende Asus vivovook s510 serisi laptop var. Onun klavyesi çok hoş ama o tarzda kablolu klavye bulamadım. Sessiz ve tuş basım mesafesi çok kısa yazmada da rahatlık sağlıyor. Sizce bu razer bana laptop klavyesini aratır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı