1 Yıldır kullanıyorum silinme yok. Tuşları silinenler ne yapıyor klavyeyle anlam veremiyorum.
Hocam merhaba sizce G213 mü yoksa Trust GXT 890 cada mı?
Çok arada kaldım inanın.
1 Yıldır kullanıyorum silinme yok. Tuşları silinenler ne yapıyor klavyeyle anlam veremiyorum.
Mekanik istiyorsanız GXT 890 Cada mekanik olması şart değil derseniz G213. Mekanik sevdanız yoksa G213 öneririm.Hocam merhaba sizce G213 mü yoksa Trust GXT 890 cada mı?
Çok arada kaldım inanın.
Mekanik istiyorsanız GXT 890 cada mekanik olması şart değil derseniz g213. mekanik sevdanız yoksa G213 öneririm.
Onun bunun kalitesi yok, ürün marka adına bakılarak alınmaz. İki ürün de kaliteli, şahsen ben kullandığım için GXT 890 Cada öneririm.Cadanın modları ve mekanik olması vs. cezbediyor G213'ün de kalitesi.
Onun bunun kalitesi yok, ürün marka adına bakılarak alınmaz. İki ürün de kaliteli, şahsen ben kullandığım için GXT 890 cada öneririm.
Ben bilek destekli klavye bugüne kadar kullanmadım o yüzden etki etmedi. Bilek desteksiz yapamam derseniz en son kontrol ettiğimde internette bu klavye için bilek desteği satılıyordu 70 ₺'ye. Stoklarda varsa göz atabilirsiniz.Tamamdır hocam. Peki bilek desteği olmaması sıkıntı yaratıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.