G230 vs HS50 vs MH320

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Mevcut kulaklığım G230'dan MH320'ye geçmeyi düşünüyorum değer mi? Eğer pek de fark yok der iseniz okulun 2. döneminin sonuna kadar bekleyip HS50 almayı planlıyorum. Sizce bekleyip HS50 mi yoksa beklemeden MH320 ya da hiç değiştirmemek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
G230 ile MH320 arasında bi fark yok ki. Hatta G230 rahatlık bakımından daha üstün.
Daha üst seviyelerde birşeyler almayacaksanız aynı segmentlerde ürün değiştirmeye gerek yok.
G230 hala iş görür, rahat güzel kulaklıktır. Hele yaz aylarında çoğu markanın terletme problemi varken, LogitechG Serisi kulakta yok hissi yaratıyor :)

MH320 çok giriş seviyesi bir ürün, geçtiğinize değmeyecektir. Geçebiliyorsanız Cloud Stinger/Corsair HS50 seviyesindeki ürünlere geçin ki yaptığınız değişikliğe değsin.
Eğer ki HS50 veya Cloud Stinger'e geçersem okulun sonlarına doğru beklemem gerek ne yazık ki şu anda o kadar bütçe ayıramam.
MH320 almıyorum o zaman , okul sonuna kadar bekleyip HS50'ye geçeceğim. Tavsiyeler için sağolun.
Bir sorum daha olucak. Okulun sonlarına doğru indirim olur mu? Yaz indirimi tarzında.
Birde bu konu ile alakalı değil ama elimde bulunan E-Blue K753 mekanik klavyeyi ortalama kaç TL'ye satabilirim? Küçük açık var alt tarafında açıktan kastım öyle içi gözüküyor falan değil. Siyah kısmı çok az bir şey alta kaymış. Eğer ki onu yakın zamanda satarsam kulaklığı alabilirim. 150 TL çok fazla veya az bir fiyat mı yoksa iyi mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı