G233 vs Arctis 3

Farklı bir şehirde şuan kulaklığım.
Eski kulaklığın neydi?
Alırsın, bir süre kullanırsın. Rahat edemezsen 14 gün içinde iade edersin.
Tabi internetten aldıysan.
Eski kulaklığım Asus Cerberus idi. Birde duyduğum kadarıyla kulaklıklar ile ilgili iade problemleri çokmuş.
Bu siteden karşılaştırabilirsin. G233'ün Arctis 3'den geri kalan özellikleri çok var gibime geldi benim. Örneğin ses yalıtımı, yanındakilerin kulaklıktan çıkan sesi duyması gibi. G233'ün ön özellikleri ise G233'ün mikrofonu sökülebiliyor ve garanti süresi daha fazla. Bana kalırsa Arctis 3.
G233'te gerçekten neidyum mıknatıslar yok mu yoksa sitemi yanlış gösteriyor anlamadım.
Arctis 3'ü 8 saat çıkarmadan kullandığım bile oldu. Şimdiye kadar kullandığım en rahat kulaklık der geçerim.
Hiç kulaklığı çıkardınız mı yoksa 8 saat boyunca kulağınızda mıydı?

Dediğim gibi G233 gözüme daha iyi gözüktü 7.1 benim için aşırı önemli değil ve ses yalıtımıda. Aslında forumda G233 kullanan biri olsa ona soracağım herşeyi.

Logitech'in üst seviye kulaklillarini bile önermiyoruz. Arctis 3 o modelden daha iyi. 7.1 kullanmayacaksan benim gibi açmazsın olur biter.
Hiç kulaklığı çıkardınız mı yoksa 8 saat boyunca kulağınızda mıydı
Çıkarmadığını söylemiş...
Ben kulakiçi kulaklığımı bile iade ettim :)
Dediğin daha çok kulakiçi kulaklıklarda oluyor.
Kulaküstülerde pek olduğunu sanmıyorum.
Bir ayrım söz konusu değil kuralda.

@Jira Hocam ben de bugün aldım Arctis 3 kulaklık. Ayarlarını aktif ettim ve Virtual Sound 7.1 sound falan hepsini açtım. Müzik falan okey ses iyi geliyor da, Rainbow6'e girdiğimdeyse ses bir önceki 50 liralık kulaklığımdan daha az ve kısık kötü performans verdi.
Sonra birkaç araştırma yaptım niye böyle oluyor diye, senin bilgin olabileceğini düşündüm.
Yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı