G24F-2 monitöre serviste iade veya degisim sundular

ruinne

Decapat
Daha fazla  
İyi günler dilerim herkese. İtopya üzerinden aldığım G24F-2 monitörümde alt ve üst kısımda çizgiler çıktığı için servise yolladım. Servis ürünün bozuk olduğunu, ellerinde stok olmadığını söyledi. Dilersem para iadesi, dilersemde Game Booster'in 2511ff modelinin verebileceklerini söylediler. G24F2 modelini 6 Haziran 2023 tarihinde 4740TL'ye almıştım. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250205_115713_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205_115713_Chrome.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20250205_115757_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205_115757_Chrome.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 68
İyi günler dilerim herkese. İtopya üzerinden aldığım G24F-2 monitörümde alt ve üst kısımda çizgiler çıktığı için servise yolladım. Servis ürünün bozuk olduğunu, ellerinde stok olmadığını söyledi. Dilersem para iadesi, dilersemde Game Booster'in 2511ff modelinin verebileceklerini söylediler. G24F2 modelini 6 Haziran 2023 tarihinde 4740TL'ye almıştım. Sizce ne yapmalıyım?
Daha üst model istediğinizi de belirtebilirsiniz. Fatura tutarının düşükte değil. Gamebooster almak yerine tutarı iade alıp bu fiyatlara farklı modellerde alınabilir.

Daha üst model istediğinizi de belirtebilirsiniz. Fatura tutarının düşükte değil. Game Booster almak yerine tutarı iade alıp bu fiyatlara farklı modellerde alınabilir.

Bende onu soracaktım. Ne gibi haklarım var, üst model talep edebilir miyim, monitorü aldığım dönem yaklaşık 220 dolar civarı bir paraya tekabül ediyordu. Şu an ise iade alırsam aynı parayı 130 dolar civarı bir para olacak. Üst model talep etsem bile nasıl bir üst model sağlayabilirler.

Bende onu soracaktım. Ne gibi haklarım var, üst model talep edebilir miyim, monitorü aldığım dönem yaklaşık 220 dolar civarı bir paraya tekabül ediyordu. Şu an ise iade alırsam aynı parayı 130 dolar civarı bir para olacak. Üst model talep etsem bile nasıl bir üst model sağlayabilirler.
TL olarak aldığınız ve fatura bu şekilde. Dolar bazında ne kadar yaptığınızın onlar açısından bir önemi yok. Üst model talep edebilirsiniz. Eğer uğraştırmadan önerirlerse sizin için çok iyi olur. Ama bu talep ve cevaplar uzun sürebilir. Bu yüzden fatura tutarı üzerinden iade alıp yeni ürün almak daha mantıklı gibi. 2-3 senede enflasyon kaynaklı fatura tutarı ve günümüz fiyatları arasında uçurum fark oluyor. Sizdeki fark aşırı derecede yüksek değil. Tabi ki uğraşıp üst model isteme hakkınız sonuna kadar var.

TL olarak aldığınız ve fatura bu şekilde. Dolar bazında ne kadar yaptığınızın onlar açısından bir önemi yok. Üst model talep edebilirsiniz. Eğer uğraştırmadan önerirlerse sizin için çok iyi olur. Ama bu talep ve cevaplar uzun sürebilir. Bu yüzden fatura tutarı üzerinden iade alıp yeni ürün almak daha mantıklı gibi. 2-3 senede enflasyon kaynaklı fatura tutarı ve günümüz fiyatları arasında uçurum fark oluyor. Sizdeki fark aşırı derecede yüksek değil. Tabii ki uğraşıp üst model isteme hakkınız sonuna kadar var.

Üst model istediğimde büyük ihtimalle bu Game Booster'in modelini söyleyecekler yine, iade alıp üstüne ekleyip yeni almak mi daha mantıklı.

İyi günler dilerim herkese. İtopya üzerinden aldığım G24F-2 monitörümde alt ve üst kısımda çizgiler çıktığı için servise yolladım. Servis ürünün bozuk olduğunu, ellerinde stok olmadığını söyledi. Dilersem para iadesi, dilersemde game Booster'in 2511ff modelinin verebileceklerini söylediler. G24F2 modelini 6 Haziran 2023 tarihinde 4740TL'ye almıştım. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam merhaba garantiye gönderdikten kaç gün sonra sonuç çıkıyor bir de siz itopyayamı gönderdiniz yoksa direkt servisemi göndermiştiniz.

Hocam merhaba garantiye gönderdikten kaç gün sonra sonuç çıkıyor bir de siz itopyayamı gönderdiniz yoksa direkt servisemi göndermiştiniz.

Selamlar, ürünün kutusu elimde olmadığı icin İtopya ürünü almayacağını, servisle konusmam gerektiğini soyedi. Bende vektron elektronige götürdüm elden, kağıthanedeler. 1 hafta icinde dönüş yaptılar.

Selamlar, ürünün kutusu elimde olmadığı icin İtopya ürünü almayacağını, servisle konusmam gerektiğini soyedi. Bende vektron elektronige götürdüm elden, kağıthanedeler. 1 hafta icinde dönüş yaptılar.

Bilgilendirme için teşekkürler benim monitörü RMA servis diye bir yere vermişler ben direkt İtopya'ya göndermiştim bu cihazları farklı farklı servislere yönlendiriyorlar sanırım başka okuduğum forumlarda da ServisPoint gibi farklı isimde bir yere vermişler bu bir sorun teşkil eder mi ilk defa bir ürünümü garantiye gönderdim.

Bilgilendirme için teşekkürler benim monitörü RMA servis diye bir yere vermişler ben direkt İtopya'ya göndermiştim bu cihazları farklı farklı servislere yönlendiriyorlar sanırım başka okuduğum forumlarda da ServisPoint gibi farklı isimde bir yere vermişler bu bir sorun teşkil eder mi ilk defa bir ürünümü garantiye gönderdim.

İtopya yonlendirdiyse sorun olmaz sanirim. Vektron da benim urunumu ServisPoint'e gonderdi yanlış hatırlamıyorsam.

TL olarak aldığınız ve fatura bu şekilde. Dolar bazında ne kadar yaptığınızın onlar açısından bir önemi yok. Üst model talep edebilirsiniz. Eğer uğraştırmadan önerirlerse sizin için çok iyi olur. Ama bu talep ve cevaplar uzun sürebilir. Bu yüzden fatura tutarı üzerinden iade alıp yeni ürün almak daha mantıklı gibi. 2-3 senede enflasyon kaynaklı fatura tutarı ve günümüz fiyatları arasında uçurum fark oluyor. Sizdeki fark aşırı derecede yüksek değil. Tabii ki uğraşıp üst model isteme hakkınız sonuna kadar var.

Dediğinizi yaptım bu arada ust model talep ettim 5 is günü icinde dönülücek dediler, bekliyorum hala.

İtopya yonlendirdiyse sorun olmaz sanirim. Vektron da benim urunumu ServisPoint'e gonderdi yanlış hatırlamıyorsam.

Dediğinizi yaptım bu arada ust model talep ettim 5 is günü icinde dönülücek dediler, bekliyorum hala.

Hocam selamlar aynı monitörün aynı problemleri bende de var bugün İtopya'yı aradım ve kutu olmadığı için vektron elektroniğin numarasını verdiler adamlarla konuştum faturayla beraber getirin bakarız dediler. Süreciniz nasıl ilerledi ilgililer mi? Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Düzenleme: Aynı monitör değilmiş benimki G27F2 modeli

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı