G24F-2 monitöre serviste iade veya degisim sundular

İtopya yonlendirdiyse sorun olmaz sanirim. Vektron da benim urunumu ServisPoint'e gonderdi yanlış hatırlamıyorsam.

Dediğinizi yaptım bu arada ust model talep ettim 5 is günü icinde dönülücek dediler, bekliyorum hala.

Nasıl sonuçlandı sizin süreç? Benim monitör için de değişim/iade kararı çıkmış servisi aradığımda öğrendim ve dün destek adreslerine fatura ile birlikte mail attım fakat cevap verilmedi henüz. Bu Game Booster monitörü öneriyorlar sanırım herkese.

Nasıl sonuçlandı sizin süreç? Benim monitör için de değişim/iade kararı çıkmış servisi aradığımda öğrendim ve dün destek adreslerine fatura ile birlikte mail attım fakat cevap verilmedi henüz. Bu game booster monitörü öneriyorlar sanırım herkese.

Hocam benim sürecim gayet sıkıntısız ilerledi. Servise verdikten 2 gün sonra ürünün tamirinin mümkün olmadığını söylediler Game Booster'ın bir ürünü veya para iadesi verelim dediler ben de iadeyi seçtim. Sonrasında üzerine biraz ekleyip Vatan'dan MSI G273cq modelini aldım. Gayet memnunum bence iade talep edip bu monitöre veya başka kaliteli modellere yönelmelisin.

Hocam benim sürecim gayet sıkıntısız ilerledi. Servise verdikten 2 gün sonra ürünün tamirinin mümkün olmadığını söylediler game Booster'ın bir ürünü veya para iadesi verelim dediler ben de iadeyi seçtim. Sonrasında üzerine biraz ekleyip Vatan'dan MSI G273cq modelini aldım. Gayet memnunum bence iade talep edip bu monitöre veya başka kaliteli modellere yönelmelisin.

1 hafta önce servisten karar çıktığını öğrenip müşteri hizmetlerini aradım. Mail atın konuyla alakalı dediler attım iade istiyorum veya değişim istiyorum yazın falan denmedi. Şimdi bana herhangi bir talepte bulunmamışsınız diye cevap veriyorlar. Değişim istiyorum veya iade istiyorum diye yazmam gerekiyormuş. Soruyorum sizin bir monitör önerip benim ona göre karar vermem lazım değil mi diye yok ikisi farklı karar diyor. Bunlara değişim istiyorum yazsam rastgele monitör yollayıp geçecekler 1 ay oldu bir kere bile ne mail ne SMS ile bilgilendirmediler.

1 hafta önce servisten karar çıktığını öğrenip müşteri hizmetlerini aradım. Mail atın konuyla alakalı dediler attım iade istiyorum veya değişim istiyorum yazın falan denmedi. Şimdi bana herhangi bir talepte bulunmamışsınız diye cevap veriyorlar. Değişim istiyorum veya iade istiyorum diye yazmam gerekiyormuş. Soruyorum sizin bir monitör önerip benim ona göre karar vermem lazım değil mi diye yok ikisi farklı karar diyor. Bunlara değişim istiyorum yazsam rastgele monitör yollayıp geçecekler 1 ay oldu bir kere bile ne mail ne SMS ile bilgilendirmediler.

Doğrudur hocam kimisine iyi kimisine kötü çalışan denk geliyor. Hayırlısı olsun.

İyi günler dilerim herkese. İtopya üzerinden aldığım G24F-2 monitörümde alt ve üst kısımda çizgiler çıktığı için servise yolladım. Servis ürünün bozuk olduğunu, ellerinde stok olmadığını söyledi. Dilersem para iadesi, dilersemde game Booster'in 2511ff modelinin verebileceklerini söylediler. G24F2 modelini 6 Haziran 2023 tarihinde 4740TL'ye almıştım. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba bende de aynısı oldu bana kod verdıler kartal depo seçip yollayın dediler öyle de yaptım şu an herhangı bır SMS vs gelmedı yanlış hatırlamıyorsam ayın 10 veya 11'inde kargoya vermıstım bana bilgi verecekler mi yoksa benim İtopya'yı aramammı gerekli.

Merhaba bende de aynısı oldu bana kod verdıler kartal depo seçip yollayın dediler öyle de yaptım şu an herhangı bır SMS vs gelmedı yanlış hatırlamıyorsam ayın 10 veya 11'inde kargoya vermıstım bana bilgi verecekler mi yoksa benim İtopya'yı aramammı gerekli.

Bilmiyorum hocam ben elden götürdüm servise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı