G29 alınır mı?

Genelde direksiyon seti alanlar 3 ayda hevesini alıp kenara atıyor.Eğer şehriniz çok küçük değilse internet kafede simülatörler oluyor,onlara gidebilirsiniz.

Ah güzel kardeşim canım kardeşim bu bölüme ilk defa girdin sanırım. Çok tartışıldı bu konu. Sırf shifterı var diye (ki dandik bir shifter kronik sorunlu) şu çöpe kim yönlendiriyor sizi?

Şu konuyu inceler misin lütfen.

Ne kadar?

Genelde direksiyon seti alanlar 3 ayda hevesini alıp kenara atıyor. Eğer şehriniz çok küçük değilse internet kafede Simulator'ler oluyor, onlara gidebilirsiniz.

Çok pahalı onlar hocam. Geçen saatine 200 dediler.

Ah güzel kardeşim canım kardeşim bu bölüme ilk defa girdin sanırım. Çok tartışıldı bu konu. Sırf shifterı var diye (ki dandik bir shifter kronik sorunlu) şu çöpe kim yönlendiriyor sizi?

Şu konuyu inceler misin lütfen.
W11'e geçilir mi konularından daha mantıklı o konudan da milyonlarca var. G29 söndü gitti zaten tak tuk ses de yapıyor izlediğim kadarıyla.

Şu konuyu da incelemeni rica edicem.

W11'e geçilir mi konularından daha mantıklı o konudan da milyonlarca var. G29 söndü gitti zaten tak tuk ses de yapıyor izlediğim kadarıyla.
Gördüğüm yerde insanlara anlatmayı görev edindim hocam. Millet uzaya gidiyor Direct Drive'a geçmiş bizim insanımıza ilkel dişli set öneriyorlar. Aynı fiyata Direct Drive set varken hem de...

Ne kadar?

Çok pahalı onlar hocam. Geçen saatine 200 dediler.
Doğrudur onlar da bedava değil ama geçen sene bende bi heves ettim direksiyon almaya,o vakit direksiyon alacağım parayla altın aldım bu sene fırladı çok güzel bir yatırım yaptığımı düşünüyorum.Bizim şehirde de saatlik 120ye G29 180e thrustmaster var haftada 2 saat oynuyoruz cuma günleri hevesimizi alıyor.

Doğrudur onlar da bedava değil ama geçen sene bende bi heves ettim direksiyon almaya,o vakit direksiyon alacağım parayla altın aldım bu sene fırladı çok güzel bir yatırım yaptığımı düşünüyorum.Bizim şehirde de saatlik 120ye G29 180e thrustmaster var haftada 2 saat oynuyoruz cuma günleri hevesimizi alıyor.
Direksiyon seti almaya karar veren bu işe Direct Drive ile başlamalıdır. Aksi halde 2-3 aylık bir heves olur koyar kutusuna kaldırırsınız. Gerçekçi bir geri bildirim almadığınız için oyuncakla oynuyormuşsunuz hissi alırsınız. Herhangi bir DD set denedikten sonra bunun anlık heves mi olup olmadığına karar vermek lazım.

Şuan alınabilecek en ucuz DD set PXN V10 Pro. 16.500 oldu. En yakın rakibi Moza R3 ise 26 Bin TL seviyesinde maalesef. O yüzden G29 ile paranızı çöpe atmadan arcade veya sim ne oynayacaksanız güzel bir his almak için 20K altı bütçelere V10 Pro öneriyorum.

G29 almayı düşünüyorum Trendyol'da shifterli şekilde satıcı Vioratech güvenilir mi?
Piyasaya hakim değilim fakat G29'un 2-2,5 yıllık kullanıcısıyım. Hiçbir sorun yaşatmadı, bahsi geçen kronik sorun ve arızaların hiçbirini yaşamadım ve aktif olarak da kullanmaya devam ediyorum.

Direksiyon seti almaya karar veren bu işe Direct Drive ile başlamalıdır. Aksi halde 2-3 aylık bir heves olur koyar kutusuna kaldırırsınız. Gerçekçi bir geri bildirim almadığınız için oyuncakla oynuyormuşsunuz hissi alırsınız. Herhangi bir DD set denedikten sonra bunun anlık heves mi olup olmadığına karar vermek lazım.

Şuan alınabilecek en ucuz DD set PXN V10 Pro. 16.500 oldu. En yakın rakibi Moza R3 ise 26 Bin TL seviyesinde maalesef. O yüzden G29 ile paranızı çöpe atmadan arcade veya sim ne oynayacaksanız güzel bir his almak için 20K altı bütçelere V10 Pro öneriyorum.
Hocam neden G29'dan "çöp" diye bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Bahsettiğiniz modellerle arasındaki fark nedir?

Doğrudur onlar da bedava değil ama geçen sene bende bir heves ettim direksiyon almaya, o vakit direksiyon alacağım parayla altın aldım bu sene fırladı çok güzel bir yatırım yaptığımı düşünüyorum. Bizim şehirde de saatlik 120ye G29 180e Thrustmaster var haftada 2 saat oynuyoruz cuma günleri hevesimizi alıyor.

Doğrudur hocam ama evde rahat rahat oynamakla o kaos gibi internet ortamında oynamak var. Ben şahsen yılda 1 kez belki giderim belki gitmem internet kafeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı