G29 direksiyon seti iyi mi?

Hocam çok bilgim yok ama bu 2 set önerdiğiniz ETS 2 ve F1 serisi için uygun olur mu?
Hissiyat açısından. Bir de hocam 2 settede 2 pedal var normalde 3 pedal da o yüzden merak ettim nasıl yani?
Videodaki model V10 Ultra olan model o henüz gelmedi ama gelecek olan ürünler arasında olduğunu söyledi ithalatçı. Ultra'nın pedalları metal Pro'nun 3 pedalı var ama plastik. Aralarındaki tek fark bu.

Bu setler direct drive olduğu için sessiz ve doğru bir geri bildirim alırsınız ETS dahil tüm simlerden ve yarış oyunlarından zevk alırsınız. Yol dışına çıktığınızda kafa şişiren dişli sesi duymazsınız ve G29'a göre daha güçlüler.

Videodaki model V10 Ultra olan model o henüz gelmedi ama gelecek olan ürünler arasında olduğunu söyledi ithalatçı. Ultra'nın pedalları metal Pro'nun 3 pedalı var ama plastik. Aralarındaki tek fark bu.

Bu setler Direct Drive olduğu için sessiz ve doğru bir geri bildirim alırsınız ETS dahil tüm simlerden ve yarış oyunlarından zevk alırsınız. Yol dışına çıktığınızda kafa şişiren dişli sesi duymazsınız ve G29'a göre daha güçlüler.

Hocam dediğim gibi ben bu konularda çok bilgili değilim bana en iyi konfor en iyi deneyimi verecek bu dediğiniz markanın 2 setinden biri değil mi? Yani biraz büyük bir para olunca hiç fikir sahibi olmayınca ikilemde kaldım.

Hocam dediğim gibi ben bu konularda çok bilgili değilim bana en iyi konfor en iyi deneyimi verecek bu dediğiniz markanın 2 setinden biri değil mi? Yani biraz büyük bir para olunca hiç fikir sahibi olmayınca ikilemde kaldım.
Hocam kullanmadan dahi G29 ve attığım videoyu izlerseniz aradaki pürüzsüz sürüşü ve sessizliği fark etmeniz lazım. Ben attığım modellerden VD4'ün üst modeli VD6'yı kullanıyorum. Daha önce dişli ve kayışlı motorlu setler kullandım. Arada dağ kadar fark var.

@gOkO60 hocamın incelemesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kullanmadan dahi G29 ve attığım videoyu izlerseniz aradaki pürüzsüz sürüşü ve sessizliği fark etmeniz lazım. Ben attığım modellerden VD4'ün üst modeli VD6'yı kullanıyorum. Daha önce dişli ve kayışlı motorlu setler kullandım. Arada dağ kadar fark var.

@gOkO60 hocamın incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G29 kullanıcısıyım hocam güvenin bana pxn V10 Pro çok daha iyi. Karşılaştırmak bile hata aslında size öyle bir fark var diyeyim.

İlginiz için çok teşekkürler. Büyük ihrimalle pxn V10 Ultra alırım dediğiniz gibi tek fark metal veya plastik olması ben metal severim galiba çünkü kırılma falan olmasın diye.

Normalde bunu alacaktım ama galiba bu biraz kötü dier Ultra yı bekleyeceğim fakat vites işini nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
İlginiz için çok teşekkürler. Büyük ihrimalle pxn V10 Ultra alırım dediğiniz gibi tek fark metal veya plastik olması ben metal severim galiba çünkü kırılma falan olmasın diye.

Normalde bunu alacaktım ama galiba bu biraz kötü dier Ultra yı bekleyeceğim fakat vites işini nasıl halledebilirim?
Düz V10'un diğer dişli setlerden bir farkı yok. V10 Pro yada Ultra beklemenizi tavsiye ederim.

Hocam size bir sorum olacak konu hakkında internette bir bilgi bulamadım. Aktif kullandığım masamın altındaki ölçüleri ekte paylaştım. Videonun 4.23 anında Base'in sabitlenmiş ölçüleri hakkında bilginiz var mı, bana engel olur mu?
Hocam masa aparatının ölçülerini bilmiyorum inan ki.

@L2Efe02
En ucuz vites budur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı