G29 kalibrasyon nasıl yapılır?

2. el ise encoder mili yalama olmuştur. Benim tahminim bu yönde çünkü Logitech G serisinde görülen bir sorun. Yok sıfır ise garantiye gönderin. Değilse internetten encoder mili bakacaksınız ki Türkiye de bulmak kolay değil bildiğim kadarıyla.
Ağır donmesindeki sebep encoder mi diyorsunuz yani ?
2. el ise encoder mili yalama olmuştur. Benim tahminim bu yönde çünkü Logitech G serisinde görülen bir sorun. Yok sıfır ise garantiye gönderin. Değilse internetten encoder mili bakacaksınız ki Türkiye de bulmak kolay değil bildiğim kadarıyla

Ağır donmesindeki sebep encoder mi diyorsunuz yani?

Hayır direksiyonu tam ortalamamasının nedeni o. Direksiyonun çok sert olduğunu söylüyorsanız o yazılımından veya oyun içi ayarlardan halledilir. Yok kendini çok yavaş topluyor diyorsanız yine ayarlardan halledilir. Merkez yay ölçeği olması lazım o ayarın adı. Ha belki tam ortalamamasının nedeni de ayarlarda yaptığınız bir şeydir. Ama her şeye rağmen düzelmiyorsa ortalama encoder mili ölmüş demektir. (2.el aldınız sanırım. O yüzden sorunun bu olduğunu düşünüyorum.)

Hayır direksiyonu tam ortalamamasının nedeni o. Direksiyonun çok sert olduğunu söylüyorsanız o yazılımından veya oyun içi ayarlardan halledilir. Yok kendini çok yavaş topluyor diyorsanız yine ayarlardan halledilir. Merkez yay ölçeği olması lazım o ayarın adı. Ha belki tam ortalamamasının nedeni de ayarlarda yaptığınız bir şeydir. Ama her şeye rağmen düzelmiyorsa ortalama encoder mili ölmüş demektir. (2.el aldınız sanırım. O yüzden sorunun bu olduğunu düşünüyorum.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda kalibrasyon mesela hızlı dönüyor normal hızı benim aldığım direksiyon bundan yavaş dönüyor bunu anlatmaya çalışıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda kalibrasyon mesela hızlı dönüyor normal hızı benim aldığım direksiyon bundan yavaş dönüyor bunu anlatmaya çalışıyorum

Bunu bilmiyorum hocam ne yalan söyleyeyim.🙁

Ne kadar yavaş döndüğünü görmeden bilemeyiz. USB ve adaptör bağlantısı ilk yapıldığında dönüş yapması ve sıfır sapmayla ortada durmaması bir sorun değil bence. Önemli olan oyunlarda merkezli olması ve ölü bölge olmaması.
Onda sorun yok ölü bölge felan ya sağlam sadece normal hızında. Biraz daha yavaş dönüyor bağlantı yapılınca

Technopat Haberler

Geri
Yukarı