G29 kiralamak mantıklı mı?

Merhaba bu konu hakkındaki goruşlerim bir miktar değişti, fiyatlar çok arttigi için biraz kazikladiklarini dusunmeye başladım mantık bence halen daha çok iyi ama fiyatların biraz daha makul olması gerekiyor.

Konuyu hortlatıyorum ama kiralarsın üzerinden 1 aylığına vites + shifter kiraladım toplam 2k gibi bir maliyeti oldu 1 ay için. 29 temmuz gibi gösteriyor kargoya verilmedi daha ürün bekliyorum. Evet pahalı diyebilirsiniz bu arada ama denemem lazımdı almadan önce. Belki ürünü kullanmak hoşuma gitmeyecek. Belki 1,2 bilemedin 1 ay sonra sıkılcam. İkinci el ürün almayı sevmem ben alırsam sıfır alırım. Sıfıra da 15 k vermek yerine kiralayarak denim garanti olsun dedik. Zaten ikinci el temiz gözüken ürünler bile ortalama 10k civarı sahibinden 'param güvende' ile.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatıyorum ama kiralarsın üzerinden 1 aylığına vites + shifter kiraladım toplam 2k gibi bir maliyeti oldu 1 ay için. 29 temmuz gibi gösteriyor kargoya verilmedi daha ürün bekliyorum. Evet pahalı diyebilirsiniz bu arada ama denemem lazımdı almadan önce. Belki ürünü kullanmak hoşuma gitmeyecek. Belki 1,2 bilemedin 1 ay sonra sıkılcam. İkinci el ürün almayı sevmem ben alırsam sıfır alırım. Sıfıra da 15 k vermek yerine kiralayarak denim garanti olsun dedik. Zaten ikinci el temiz gözüken ürünler bile ortalama 10k civarı sahibinden 'param güvende' ile.
Ürün eline gelmişmiydi güvenilir mi bende PS 5 kiralamak istiyorum

Merhaba, findeks raporu işini nasıl çözdünüz? Bilgi verir misiniz? Hiçbir bilgim yok bu konu ile alakalı.
Siteye kayıt olduktan sonra satın aldım ve biraz bekledikten sonra findeks raporu onaylandı. Daha sonra ürün ortalama 2-3 gün içinde elime ulaştı. Findeks raporunu onlar incelediler sanırım kullanıcı bilgilerimle (tc no isim doğum tarihi vs) yani ben bir şey iletmedim onlara. Ayrıca ikinci kiralamamda ise vitesin sorunu vardı biraz. Müşteri hizmetlerine wp üzerinden durumu anlatınca yeni bir vites gönderdiler, ürün geldikten sonra ise sorunlu olan vitesi iade ettim ve üstüne kiralama süremi tekrardan 30 gün üzerinden başlattılar. Diğer ürünleri bilmem ama g29 kiralamak için en güvenilir site bence. Keşke moza, ts300 gibi direksiyonlarda gelse de insanlar onları deneyebilse. G29 hiç sevmedim bu arada pedalları aşırı kötüydü. Direkt satın alsam pişman olurdum.

Kiralarsın sitesinden 1 aylık G29 kiralamak istiyorum yaklaşık 1700 lira. Hazır yaz tatilide geliyor okul yok oyunlarımda var hazırda (Assetto Corsa ETS 2 Forza) sizce mantıklı mı? 1 ayda o içimdeki direksiyon isteğimi dindiriceğimi düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Eğer paran varsa kiralamak mantıklı değil. İkinci elde alsan ertesi hafta satsan ya kar edersin ya 300 400 lira aşağı gider. Öte yandan direksiyon isteği G29la ölçülecek bir his değil maalesef çok masraflı ve geliştirmeye aç bir alan. Eğer yarış ve simulasyon seviyorsan almaman için bir sebep yok. G29 dediğimiz cihaz kaç yıl geride kaldı. Simracing kısmında ileri geldikçe direksiyon setinde, kokpitinde, pedalında vesaire her yerden para akması gerektiğini anlıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı