G29 nereden alınmalı?

Stokları Kasım ortası gibi tükendi. Yeni stoklar muhtemelen yılbaşından kısa bir süre sonra gelir. Katılmanız gereken simulasyon etkinlikleri yoksa acele etmenize gerek yok 😂 ben vereceğim paraya değsin diye VD6'yı 2 ay bekledim. G29'u aldınız 2 ay sonra ölü fiyatına almak isteyecekler sizden. 1 ay beklemediğiniz için durduk yere zarar edeceksiniz. Son tahlilde karar sizin yine de.

Haklısınız hocam çokça baktım 2. el ilanlarına, evet beklemek gerekiyor fakat kasım ayında da 2 ay demişler aralıktayız hala 2 ay diyorlar net tarih olsa bekleyeceğim. Stok olsa durmam direkt onu alırdım. Moza R3'e baktım onunda stokları yok 🤣 dediğim gibi en kötü satıp yükselteceğiz ilk defa alacağım için deneyim olur.

Haklısınız hocam çokça baktım 2. el ilanlarına, evet beklemek gerekiyor fakat kasım ayında da 2 ay demişler aralıktayız hala 2 ay diyorlar net tarih olsa bekleyeceğim. Stok olsa durmam direkt onu alırdım. Moza R3'e baktım onunda stokları yok 🤣 dediğim gibi en kötü satıp yükselteceğiz ilk defa alacağım için deneyim olur.
VD4'ler için de 2 ay demişlerdi daha erken geldi. Gemi ile geldiği için onlar da tam tarih veremiyor ama max 1.5 ayda geliyor. G29 alın o zaman kötü bir deneyim yaşayın ondan sonra eşekten inip ata binersiniz 😂

Hocam ne yaptınız? Aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız? Benimde birden direksiyon seti alma perilerim geldi. 1700 saat ets 2 ve 570 saat ats oynama sürem var bunlar sadece steamde olanlar.

Bakıyorum da adam akıllı bir satıcı bulamadım. İthalatçı garantili olanlara karşı önyargım var. -Bu konu hakkında araştırma yapacağı.- Bir satıcı da vitesi koymak için kutuyu açmış yani bilemiyorum. Düzgün satıcılarda 18k-19k ya satıyor.

Hocam ne yaptınız? Aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız? Benim de birden direksiyon seti alma perilerim geldi. 1700 saat ETS 2 ve 570 saat ATS oynama sürem var bunlar sadece Steam'de olanlar.

Bakıyorum da adamakıllı bir satıcı bulamadım. İthalatçı garantili olanlara karşı ön yargım var. -bu konu hakkında araştırma yapacağı.- bir satıcı da vitesi koymak için kutuyu açmış yani bilemiyorum. Düzgün satıcılarda 18K-19K ya satıyor.

Amazon'dan aldım, 2 günde geldi hocam ve sıkıntısız geldi. Fakat G29 önermiyorum 😂 yukarıdaki hocam haklı beklerseniz pxn V10 Pro alın. Beklemem diyorsanız gene de alın kötü değil.

Amazon'dan aldım, 2 günde geldi hocam ve sıkıntısız geldi. Fakat G29 önermiyorum 😂 yukarıdaki hocam haklı beklerseniz pxn V10 Pro alın. Beklemem diyorsanız gene de alın kötü değil.
Hocam bekleyin demiştim size :D G29 kötünün iyisi bile değil bildiğiniz kötü :D 2026 yılında bu fiyatlara halen satılıyor olması da trajikomik.

İnternetten G29 sipariş verecektim, Amazon'dan buldum hem kargo olsun hem iade falan olsun. Fakat yorumlarda bazı kişiler dönüştürücü yok bazı kişiler kargo ezik geldi falan demiş, sizce oradan alınmalı mı bir sorun oluşur mu dönüştürücü gelmezse ne yapabilirim? Amazon 9 taksit böldüğü için oradan alacaktım eğer iyi değilse başka yerden alacağım. En uygun ve en sorunsuz yer neresidir acaba?

Alinmamali.

Hocam benim toplam 2500 saatim var asettoda bazen kolla bazen mouse ile oynadım ben bile stok bekliyorum keşke biraz daha bekleseydiniz.

Son düzenleme:
Hocam bekleyin demiştim size :D G29 kötünün iyisi bile değil bildiğiniz kötü :D 2026 yılında bu fiyatlara halen satılıyor olması da trajikomik.

Vallaha hocam sabırsızlık yaptık iade edebilirsem edeceğim yoksa satıp pxn VD4 alacağım.

Alinmamali.

Hocam benim toplam 2500 saatim var asettoda bazen kolla bazen mouse ile oynadım ben bile stok bekliyorum keşke biraz daha bekleseydiniz.

Vallahi hocam yaptık bir hata sizinki en iyisi.

Sabredin arkadaşlar ben VD6'yı 2 ay bekledim 😅 eve gelir gelmez başına oturuyorum artık başka oyunlara girmeye fırsat kalmıyor. Önceden dişli setlerim varken kurulumu basit olduğu halde üşenip kurmuyordum.

Sabredin arkadaşlar ben VD6'yı 2 ay bekledim 😅 eve gelir gelmez başına oturuyorum artık başka oyunlara girmeye fırsat kalmıyor. Önceden dişli setlerim varken kurulumu basit olduğu halde üşenip kurmuyordum.

Hocam buradan bir arkadasla TikTok yayında karşılaştık dahayeni. Bir çocuk G29 Direct Drive'den daha iyi diyordu insanlar kafayı yemiş vallahi. yayına girince artık V10 Pro onericisi geldi diyorlar.

Hocam buradan bir arkadasla TikTok yayında karşılaştık dahayeni. Bir çocuk G29 Direct Drive'den daha iyi diyordu insanlar kafayı yemiş vallahi. yayına girince artık V10 Pro onericisi geldi diyorlar.
Onlar eğitilmez kardeşim mağarada yaşıyorlar. Görüp görebilecekleri en üst düzey set G29 olduğu için onu övecekler tabiki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı