İlk önce shifter'ın mavi uçlu kablosunu G29 direksiyonunun alt tarafındaki girişine takacaksın. Sonra shifter'ı masaya vs. sabitle. Ve bu kadar başka da bir şeyi yok, geri kalan şeyleri
İlk önce shifter'ın mavi uçlu kablosunu G29 direksiyonunun alt tarafındaki girişine takacaksın. Sonra shifter'ı masaya vs. sabitle. Ve bu kadar başka da bir şeyi yok, geri kalan şeyleri Logitech uygulaması otomatik ayarlıyor.
GördümdeArkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut.
Arkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut
Düz bir vga usb kablosu alsam bağlayabilirmiyimArkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut.
Düz bir vga usb kablosu alsam bağlayabilirmiyimArkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut.
Düz bir VGA USB kablosu alsam bağlayabilir miyim?
Hayır tabii ki. Arduino'lu dönüştürücülere ihtiyacın var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.