G29 shifter bağlantısı nasıl yapılır?

Arkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut.

İlk önce shifter'ın mavi uçlu kablosunu G29 direksiyonunun alt tarafındaki girişine takacaksın. Sonra shifter'ı masaya vs. sabitle. Ve bu kadar başka da bir şeyi yok, geri kalan şeyleri
İlk önce shifter'ın mavi uçlu kablosunu G29 direksiyonunun alt tarafındaki girişine takacaksın. Sonra shifter'ı masaya vs. sabitle. Ve bu kadar başka da bir şeyi yok, geri kalan şeyleri Logitech uygulaması otomatik ayarlıyor.

Arkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut.
Gördümde
Arkadaş muhtemelen farklı bir direksiyon kullanıyor. Vitesi direkt pc ye bağlayıp direksiyonla uyumlu kullanmak istiyor gibi geldi bana. Bunun için youtube da farklı anlatımlar mevcut

Düz bir vga usb kablosu alsam bağlayabilirmiyim

Düz bir vga usb kablosu alsam bağlayabilirmiyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı