G29 vs R3

Hocam merhaba, vites kullanımdan memnun musunuz acaba? Kalitesi hissiyatı nasıl sizce?

Hocam, daha önce G29 + shifter da kullandım. Aşağı yukarı aynı hissiyatı aldım, çok bir fark hissedemedim. Tek iyi yanı iki tane butonunun olması.

Direksiyonu kurdum, ayarlarını yaptım. Şu an test ediyorum daha, ama pedallara aşırı ayar oldu, sürekli kayıyor. Önüne engel koydum kaymasın diye; bu sefer de frene basınca önü havaya kalkıyor. Buna çözüm bulmam lazım, çok sinir bozucu. 10 yıllık G29'da bile halıda kaymaması için altında dikenleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, daha önce G29 + shifter da kullandım. Aşağı yukarı aynı hissiyatı aldım, çok bir fark hissedemedim. Tek iyi yanı iki tane butonunun olması.

Direksiyonu kurdum, ayarlarını yaptım. Şu an test ediyorum daha, ama pedallara aşırı ayar oldu, sürekli kayıyor. Önüne engel koydum kaymasın diye; bu sefer de frene basınca önü havaya kalkıyor. Buna çözüm bulmam lazım, çok sinir bozucu. 10 yıllık G29'da bile halıda kaymaması için altında dikenleri var.
Kaydırmaz paspas bakacaksınız ya da sağını solunu ağır bir şeylerle dolduracaksınız.

Kaydırmaz paspas bakacaksınız ya da sağını solunu ağır bir şeylerle dolduracaksınız.

Hocam bir sorunum var. Adaptör takılı, kasa anakartına USB bağlı fakat direksiyon sanki buzun üstüne gider gibi hissiz. Geri bildirim yok gibi. İlk çalıştırdığımda sadece kendini ortalıyor. Normalde sağa sola tam tur dönüp kalibrasyon yapması gerekmez mi? Bir sorun var ama çözemedim.

Hocam bir sorunum var. Adaptör takılı, kasa anakartına USB bağlı fakat direksiyon sanki buzun üstüne gider gibi hissiz. Geri bildirim yok gibi. İlk çalıştırdığımda sadece kendini ortalıyor. Normalde sağa sola tam tur dönüp kalibrasyon yapması gerekmez mi? Bir sorun var ama çözemedim.
Hocam Direct Drivelarda o tip bir kalibrasyon yok. Yazılım üzerinden direksiyonu düzledikten sonra Center diyorsunuz o kadar. Bunlar sonsuz döndüğü için kalibrasyon vs gerekmiyor.

Hangi oyunda geri bildirim alamadınız?

Hocam Direct Drive'larda o tip bir kalibrasyon yok. Yazılım üzerinden direksiyonu düzledikten sonra Center diyorsunuz o kadar. Bunlar sonsuz döndüğü için kalibrasyon vs gerekmiyor.

Hangi oyunda geri bildirim alamadınız?

ETS 2'de yol çok hissiz ayarlar. G29 ile aynıydı. G29'da yolları hissediyordum ama bunda his yok sanki adaptör takılı değilmiş gibi. Ayrıca mobil uygulamada görmüyor direksiyonu. Ek olarak direksiyondaki ışık yeşil mi yanmalı, kırmızı mı? Bendeki kırmızı yanıyor.

İyi çekememişim ama YouTube'da izlediğim videolarda şu ekranda özellik çıkıyordu. Bende bu ekranda boş.

Dosya Ekleri

• 20260204_223036.jpg
    20260204_223036.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 3
ETS 2 de yol cok hissiz ayarlar G29 ile ayniydi G29'da yollari hissediyordum ama bunda his yok sanki adaptor takili degilmis gibi ayrica mobil uygulama da gormuyor direksiyonu ek olarak direksiyondaki isik yesil mi yanmali kirmizi mi bendeki kirmizi yaniyor.

İyi cekememisim ama YouTube'da izledigim videolarda su ekranda ozellik cikiyordu bende bu ekranda boş.

V10 ultra/pro mobil uygulama desteği yok diye biliyorum.

ETS 2'de yol çok hissiz ayarlar. G29 ile aynıydı. G29'da yolları hissediyordum ama bunda his yok sanki adaptör takılı değilmiş gibi. Ayrıca mobil uygulamada görmüyor direksiyonu. Ek olarak direksiyondaki ışık yeşil mi yanmalı, kırmızı mı? Bendeki kırmızı yanıyor.

İyi çekememişim ama YouTube'da izlediğim videolarda şu ekranda özellik çıkıyordu. Bende bu ekranda boş.
Hocam şu rehberime baktınız mı?

Hocam şu rehberime baktınız mı?

Evet hocam, buna bakmıştım. Şimdi Forza'yı denedim. EmuWheel kurup Forza'da sorun yok. ETS2'de varmış problem. Lastik hissi, ABS hissi, kayma hissi sıfır, bomboş sürüyorum. Anlamadım gitti.

Evet hocam, buna bakmıştım. Şimdi Forza'yı denedim. EmuWheel kurup Forza'da sorun yok. ETS2'de varmış problem. Lastik hissi, ABS hissi, kayma hissi sıfır, bomboş sürüyorum. Anlamadım gitti.
ETS'yi de Emuwheel ile kullanıyorsanız o çakışma yapıyordur. Direksiyon kendisi ETS yi destekliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı