G29 vs R3

Farklı fizik modları deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Yazdim hocam sağ olun. Pedal icin de standlara baktim pahali geldi, bende pedalı eski bir rafa vidaladım şu an on numara :D

Dosya Ekleri

• 20260205_220809.jpg
    20260205_220809.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 6
Hocam 10 yillik direksiyona ayni parayi verecegine bunu al daha iyi cunku o dişli hissiyatinin olmamasi bile süper bir şey. G29 şu an bana oyuncak gibi geliyor.

Zaten bende G27 vardı hocam onu sattım üstüne koyup aldım şimdi. Sizde G29 kullanmışsınızya ondan sordum pedalları nasıl diye? Plastiği kalitesiz hissettiriyor mu? G29 pedalına göre nasıl sizce farkı nedir merak ettim?

Zaten bende G27 vardı hocam onu sattım üstüne koyup aldım şimdi. Sizde G29 kullanmışsınızya ondan sordum pedalları nasıl diye? Plastiği kalitesiz hissettiriyor mu? G29 pedalına göre nasıl sizce farkı nedir merak ettim?

Pedal ve vites arasında vay dedirtecek bir fark hissedemedim ama direksiyonun hissi gerçek araba hissiyatına yakın. Yoğunluktan dolayı 1 2 saat anca test edebildim, diğer oyunlarda da test edip yine buraya yazarım. Ayrıca dediğim gibi pedalları sabitlemeden kullanmak neredeyse imkansız, bu yüzden adam akıllı test edemedim çünkü sürekli kayıp duruyor. Abartı olmasın ama bunun hissiyatı böyleyse üst modellerin kim bilir nasıldır diyorum kendi kendime, belki de ilk defa Direct Drive kullandığımdan bana çok hoş geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı