G29 vs R33

Dosya Ekleri

• 20260102_154809.jpg
    20260102_154809.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 5
vitesi aldım hocam direksiyonu bekliyoruz :D
Haha hocam hayırlı olsun. Araba almadan lastiklerini almaya benzemiş :D Az kaldı sıkın dişinizi bu ay gelmiş olur :)

Bu arada gaming.gen.tr de VD4 ve VD6'yı listelemiş. Bunlar Gelbura ve Euas'tan bağımsız kendileri ithal ediyor olabilir. Mchose gibi markaları kendileri ithal ediyorlar çünkü. Eğer gaming.gen'e de geliyorsa fiyat rekabeti açısından iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Haha hocam hayırlı olsun. Araba almadan lastiklerini almaya benzemiş :D Az kaldı sıkın dişinizi bu ay gelmiş olur :)

Bu arada gaming.gen.tr de VD4 ve VD6'yı listelemiş. Bunlar Gelbura ve Euas'tan bağımsız kendileri ithal ediyor olabilir. MCHOSE gibi markaları kendileri ithal ediyorlar çünkü. Eğer gaming.gen'e de geliyorsa fiyat rekabeti açısından iyi olacaktır.

Evet tek bir satıcı olması kötü ve şu an kaç TL'den satışa çıkacak onu da bilmiyorum, her gün kontrol ediyorum stokları. Direksiyonu alırız vites stokta kalmaz garanti olsun diye aldım şimdiden 😄

Evet tek bir satıcı olması kötü ve şu an kaç TL'den satışa çıkacak onu da bilmiyorum, her gün kontrol ediyorum stokları. Direksiyonu alırız vites stokta kalmaz garanti olsun diye aldım şimdiden 😄
Valla direksiyonu bekleyen kişi sayısı çok :D Vitesin alternatifleri var da direksiyonun pek yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı