R3 çok güçlü bir model değil ama G29'a göre vay be dedirtir. Bütçenizi çok zorlamamak istiyorsanız yine R3'e yakın ayarda Direct Drive bir set var. PXN V10 Pro. R3'le aynı deneyimi yaşarsınız fiyatı ise G29 parası
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Yalnızca stoklara gelmesini bekleyeceksiniz. Yılbaşından sonra stoklarda olacak. Forumda alıp memnun kalan çok arkadaşımız var hiçbirinden bir şikayet duymadım.
Yanına da ya PXN'in A7 model vitesi ya da Spardox BG1 veya Simtur marka herhangi bir vites alıp kullanabilirsiniz. Total'de size 20.000 TL'ye patlar.
Selamlar, PXN V10 Pro ile G29 arasında kaldım; V10 Pro Direct Drive olması, ETS 2 gibi ağır tonajlı araçlara uygun 1800° dönebilmesi ve G29 gibi yazılımlı olması ve özellikle G29'a göre yeni olması beni kendine çekti. Öte yandan G29 daha bilindik hatta yılların yadigârı ancak dişli sistemi...
www.technopat.net
Thrustmater T300 RS GT alacaktım fakat daha ucuza DD bir direksiyon bulunca buna yöneldim, sizce alınır mı? Bir de PXN A7 vites iyi midir yoksa başka marka bir vites mi kullanmalıyım?
www.technopat.net
Zevk aldıysanız o direksiyonla bence bende bununla alırım hocam sağ olun. Vites ile çok daha zevkli şimdiden hayırlı olsun hocam.
www.technopat.net
Merhaba, konunun aktifliği beni mutlu etti. Hazır bu kadar bilgili arkadaşlar konu üzerinde aktifken ben de bir soru patlatmak istiyorum. Düz 'Pxn V10' alınır mı? Yoksa Pxn V10 Pro mu alınmalı? Arasında çok büyük bir uçurum var mı? Direksiyon setini alsam, bir süreden sonra sıkılır mıyım onu...
www.technopat.net
25K altı bütçeye 3 tane seçeneğiniz var. Moza R3, PXN VD4 ve PXN V10 Pro. Bunlardan başka bir modele yatırım yapmaya gerek yok. Moza R3'ün tek sıkıntısı direksiyonunun adi bir plastik olması ve ısınma sorunları.
Hocam konuyu öne çıkarıyorsunuz da bu bütçede olan tüm modelleri saydık ne olsun istiyorsunuz?