Reis sıfır alicam taksitli hangisini karar veremedim G29 kullandım t300 r3 arasında kaldimBütçen ne sıfır mı alacaksın?
Evet sıfır ikisi arasında kaldım t300 r3Bütçen ne sıfır mı alacaksın?
Reis sıfır alacağım taksitli hangisini karar veremedim G29 kullandım T300 R3 arasında kaldım.
Evet sıfır ikisi arasında kaldım. T300 R3.
Eyw sağolasinYani hocam şimdi G29 ile T300 RS arasında dağlar kadar fiyat farkı var ayrı klasman ürünler. T300'den daha ucuza daha iyi bir model olan moza R3 ve T300'den biraz daha pahalı ama sizi yıllarca en üst seviyede rahatça götürebilecek olan moza R5 var. Bana göre sıralama budur moza R5> moza R3> Thrustmaster T300 RS GT> Logitech G29. yani eğer bütçeniz düşükse ve illa sıfır alacağım diyorsanız G29 alabilirsiniz. Ama bütçem var diyorsanız da Thrustmaster T300 RS GT önermem onun kesinlike onun yerine daha ucuz olan R3 veya daha da ekleyip R5 alın. Moza direksiyonları hem çok daha dayanıklı hem de çok daha iyi performans verirler.
Kurulumuna baktimda hazır gelmiyor yapabilirmiyimEyw sağolasin
Eyvallah sağ olasin.
Kurulumuna baktimda hazır gelmiyor yapabilir miyim?
ozaman r3 hayırlı olsun diyelimmiYani hocam şimdi G29 ile T300 RS arasında dağlar kadar fiyat farkı var ayrı klasman ürünler. T300'den daha ucuza daha iyi bir model olan moza R3 ve T300'den biraz daha pahalı ama sizi yıllarca en üst seviyede rahatça götürebilecek olan moza R5 var. Bana göre sıralama budur moza R5> moza R3> Thrustmaster T300 RS GT> Logitech G29. yani eğer bütçeniz düşükse ve illa sıfır alacağım diyorsanız G29 alabilirsiniz. Ama bütçem var diyorsanız da Thrustmaster T300 RS GT önermem onun kesinlike onun yerine daha ucuz olan R3 veya daha da ekleyip R5 alın. Moza direksiyonları hem çok daha dayanıklı hem de çok daha iyi performans verirler.
O zaman R3 hayırlı olsun diyelimmi.
Aldım aleti fren pedalıni sağ tarafa nası çekicem yapamadım kablolar var bozarım diye ellemedim videoda bulamadım YouTube daHocam T300 RS almaktan çok daha mantıklı bir tercih yapmış olursunuz ama unutmayın moza setinde debriyaj yok eğer almak isterseniz ayrı olarak almanız lazım 3250TL fiyatı var. Ama yine de T300 RS GT'den daha ucuza geliyor ve çok daha iyi bir cihaz. Pedallarının Hall effect olduğunu söylemeyi unuttum yani çok daha uzun ömürlü. Mantıklı bir tercih yaptınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.