G29 vs Thrustmaster T300RS GT

HakanYavas16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu iki set arasındaki fiyat ve kalite farkını biliyorum. Sormak istediğim olay şu. G29 shifter ile 20.000 TL'ye sıfır olarak var. Thrustmaster sadece direksiyon olarak 27k civarında vites eklendiğinde 40K'ya yakın bir fiyat oluyor. 2 katı fark oluşuyor. Şimdi bunların ikisinin arasındaki temel fark birinde kayış birinde dişli mekanizması olması. Evet G29 dişliden dolayı bayağı bir ses yapıyor. Öncelikle bu sesin yapmasını beni korkutur mu? 2. olarak zamana bağlı para biriktirerk belki Thrustmaster düşünülebilir. Asıl konu bunların ömürleri ben bu G29 alırsam eğer bir 2 yıl kadar rahatça oynabilir miyim? Yoksa gerçekten o parayı biriktirip Thrustmaster mı almalıyım? Genelde ETS, Forza, Assetto oynamayı düşünüyorum.

cidden o kadar kötü mü bu g29. Aksine PXN o kadar iyi bir fp mi
Cidden o kadar kötü. 10 yıl önce çıkmış artık donanımsal olarak çok geride kalmış bir model. 20k gibi fiyatlara satılması saçmalık. Sırf Logitech adından dolayı ülkemizde PXN'den daha pahalı. Yurtdışında insanlar yüzüne bakmıyor artık.

Burada kullanan bir çok arkadaş var.

Şu konuya da bakabilirsiniz.

Cidden o kadar kötü. 10 yıl önce çıkmış artık donanımsal olarak çok geride kalmış bir model. 20k gibi fiyatlara satılması saçmalık. Sırf Logitech adından dolayı ülkemizde PXN'den daha pahalı. Yurtdışında insanlar yüzüne bakmıyor artık.

Burada kullanan bir çok arkadaş var.

Şu konuya da bakabilirsiniz.

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı