G29 yerine 3 ay daha bekleyip T300RS GT alınır mı?

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi Sosyaller,

Birkaç aydır G29 almayı düşünüyorum, fiyatları 3 bin kadar düşmüş. Ama T300RS GT Fiyatlarının da aynı şekilde düştüğünü fark ettim, Sizce 2-3 ay daha para biriktirip T300RS GT alınır mı? Yoksa G29 alıp devam mı edeyim?

Simülasyon vesaire kurmayacağım maksat boş zamanımda hobi olarak kullanmak. yani öyle güçlü bir Force Feedback'e ihtiyacım yok, T300RS GT'yi alırsam ömürlük olması için alacağım. G29'un 1-2 yıl sonra sorun çıkardığını söylüyorlar.

Az önce sıfır G29'a 2K zam geldi :D Biraz daha bekleyip T300RS GT alın derim. Alternatif olarak Moza R3'de bakılabilir.

3 ay dediğinizi görmedim. 3 ay içinde ne olucağı belli olmaz.

İyi Sosyaller,

Birkaç aydır G29 almayı düşünüyorum, fiyatları 3 bin kadar düşmüş. Ama T300RS GT Fiyatlarının da aynı şekilde düştüğünü fark ettim, Sizce 2-3 ay daha para biriktirip T300RS GT alınır mı? Yoksa G29 alıp devam mı edeyim?

Simülasyon vesaire kurmayacağım maksat boş zamanımda hobi olarak kullanmak. yani öyle güçlü bir Force Feedback'e ihtiyacım yok, T300RS GT'yi alırsam ömürlük olması için alacağım. G29'un 1-2 yıl sonra sorun çıkardığını söylüyorlar.

İlk direksiyon setinse kesinlikle 2. el al. İnsanlar büyük bir hevesle alıyor, 2-3 ay kullandıktan sonra sıkılıp satıyor. Çoğu 2-3 ay kullanmıyor bile. O sebeple 2. el cihazların çoğu tertemiz, birkaç hafta kullanılmış cihazlar.

Yani öyle güçlü bir Force Feedback'e ihtiyacım yok, T300RS GT'yi alırsam ömürlük olması için alacağım. G29'un 1-2 yıl sonra sorun çıkardığını söylüyorlar.

İkisi de ömürlük cihaz değiller. Ama T300 RS GT daha uzun ömürlü, o kesin. FFB'yi düşük seviyede kullanırsan ömrünü de daha uzatırsın T300'ün.

2. el T300 RS GT alabilirsin. Bak yukarıda ilan paylaşılmış, yanında da Simtur'un vitesi ile geliyor. Kaliteli üründür o da.

T300 şu anda sıfır alınmaz. Üstüne biraz koysan Moza R5 alınıyor zaten. T300'ü uzun ömürlülük ve hissiyat konusunda tokatlar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu ürünlerin ikinci eli büyük oranda sıfır ayarında olur bir hevesle alınıp satıldığı için. Bende de T300 var ama ayda yılda bir ETS2 oynamak için kullanıyorum. Alet masanın üstünde beklemekten tozlandı resmen.

G29 2 yıl ömürlü değildir, çok uzun bir süre kullanılabilir. Ama T300RS ayrı bir güzelliktir. ACC ve GranTurismo oynarsanız felaket zevk verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı