G2A Güvenilir midir?

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Herkese selam. Yaza doğru 6000 Tl'ye sistem toplayacağım. Yanına 500 TL'ye ekipman çekeceğim. 500-600 TL de oyuna ayırmayı düşünüyorum ancak eğer G2A'dan alırsam 300-350 TL arası bir fiyata denk geliyor. Sizce de kuşkulanmak gerekmiyor mu ?
Ayrıca Jahrein'in koduyla fiyat daha da düşüyormuş galiba. Artan paraya biraz daha ekleyip yanına daha iyi bir telefon çekebilirim. :D

Forumda bir iki Overwatch aldım, gelmedi falan yazanı görünce kuşkulandım biraz. Bazen de oyunun Rusça çıkma olayı falan oluyormuş herhalde :D
Oyunların bölgeleri oluyor. Almadan önce ona dikkat edersen hiç sıkıntı yaratmaz. Tavsiyem 120-130 TL civarı bir oyun alıyorsan G2A shield ile birlikte al. Herhangş bir sıkıntı ile karşılaşırsan sana başka bir key verirler.

G2A güvenilir mi demek yanlış olur. Sonuçta oyunları G2A satmıyor sadece satanlara yardımcı oluyor. G2A'dan alışveriş yaparken satıcıya dikkat edilmeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı