G2A kullanılmış Steam key verdi

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de cüzdan kısmında, satın alma geçmişi diye bir şey olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam her oyunun satın alınma kaydı var. Key olsa da olmasa da. Satın alma geçmişinizin ekran görüntüsünü atarsanız hallederler diye düşünüyorum. Sonuçta key de etkinleştirilse orada gözüküyor.

Steam'de cüzdan kısmında, satın alma geçmişi diye bir şey olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam her oyunun satın alınma kaydı var. Key olsa da olmasa da. Satın alma geçmişinizin ekran görüntüsünü atarsanız hallederler diye düşünüyorum. Sonuçta key de etkinleştirilse orada gözüküyor.

Keşke kayıt alsaydınız hocam umarım yeni key verirler, bekleyip göreceksiniz yapacak bir şey yok.
Böyle işlerde kayıt almak aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Teşekkürler umarım çözülür.

Sorunu satıcıya ilettiyseniz bekleyin, inşallah sorununuz çözülür.

Keşke kayıt alsaydınız hocam umarım yeni key verirler, bekleyip göreceksiniz yapacak bir şey yok.
Böyle işlerde kayıt almak aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Sorunu satıcıya ilettiyseniz bekleyin, inşallah sorununuz çözülür.

Satıcı iadeyi yaptı teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı