G2A Shield Nasıl Kullanılır?

Şenol YILDIRIM

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese Selam, Arkadaşlar G2A Shield ile aldığımız oyun olası bir sorunla karşılaştığında ne yapmamız gerekiyor? Para iadesi mi uyguluyorlar yoksa bir başka oyun anahtarı mı veriyorlar? Yaklaşık 1 saat önce 40 TL'ye GTA V aldım steam platformu için. Steam gift olarak etkinleştirdim. 40 TL'ye alınca biraz şüphe kaldı içimde, olası bir sorunda ne yapmam gerektiğini size danışmak istedim. Uzun yazdığım için özür dilerim vaktinizi aldım.

Eğer ürünü alırken G2A Shield'ı işaretlediysen ödeme vs gerçekleştirdikten sonra key verir. Sağ tarafta geçersiz key butonu vardır. Oradan en altta bulunan satıcı ile sorunu çöz yerinden, satıcı ile bire bir konuşabilirsin...

Biliyorum kardeşim demek istediğim tam olarak bu değildi. Verdikleri anahtar geçerli bir anahtar lakin daha sonra oluşabilecek sorunlar için yardım almak istemiştim. Bir hafta sonra oyun silinirse G2A Shield'i nasıl kullanacağım nasıl haklı olduğumu ispat edeceğim ve yeni anahtar mı yoksa para iadesi mi yapıyorlar bunu öğrenmek istemiştim.
Düzenleme: Korktuğum başıma geldi ve oyun kütüphanem den kaldırıldı. Şimdi ne yapacağım arkadaşlar?

Son düzenleme:
SS al tarih felan gözüksün, oyun silince, oyunun silindiğine dair yine SS al. G2A'ya gönder. Bir kere ben böyle yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl göndereceğim beklediğim gibi oldu oyun silindi G2A Shield ile almıştım. Silindi uyarısı geldi ve SS aldım.

40 TL mi ? Ben mi yanlış okudum. Bir iş var gibi bunun içinde. Dolar olabilir mi ?

40 TL'ye aldım ama çalıntı çıktı benim de beklediğim gibi. Oyun silindi şuan G2A müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım ve %100 güvence verdiler satıcı durumu düzeltmezlerse kendileri sanırım para iadesi yahut key verecekler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı