G2A vs Durmaplay

berat123

Kilopat
Daha fazla  
Ben NBA2k18 almayı düşünüyorum da hangi siteden alsam karar veremedim fiyatları aynı, sadece G2A'da 2K bazı ülkelerde oynanamaz yazmış inceledim. Türkiye yok içlerinde ama yine de bir şüphe kaldı içimde. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilirlik olarak G2A'e daha çok güvenirim ben kişisel olarak. Durmaplay de gayet güvenlidir.
Ülkelerde kullanılamaz olayını şöyle söyleyeyim, genelde ürünlerden ürüne değişiyor. Tam kesin bir şey söyleyip mağdur olmanızı istemem. Almadan önce G2A'nı destek kısmından sorabilirsiniz. Durmaplay'de de aynı şekilde.

G2a'dan bir kez ürün aldım . Ürünüm 1 ay sonra silindi. Yardımcı'da olmadılar. O zamandan beridir Durmaplay'deyim.Daha bir sorun yaşamadım .

g2a ve ona bağlı sitelerden uzak duruyorum ben, zamanında ağzım yandı. Durmaplay genellikle fiyat olarak daha uygun zaten. TL üzerinden olduğu için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı