G2A'dan Nasıl Mobil Ödeme İle Oyun Alınır

Makaleler
18
Daha fazla  
Arkadaşlar g2a sitesinden oyun alırken çok dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Eğer oyunu "mobil ödeme" ile almak gibi hata yaparsanız gerçekten sizi çok yoracak bir yola girersiniz. Nedeni ise şu; Oyunu mobil ödeme işlemi ile aldıktan sonra telefonunuza bir doğrulama kodu geliyor 6 haneli. Bu doğrulama kodunu ise "Login"(Giriş) Seçeneklerinden "Mobil Login" ile giriş yaparak oradan aktive etmeniz gerekiyor. Ancak sistemlerinde ki bir sorundan veya başka bir şeyden dolayı mobil giriş yapamıyorsunuz. Çünkü telefonunuza "Mobil Login" yaparken numaranızı girip "Send" dediğinizde hiç bir şey gelmiyor, yani giriş yapamamış oluyorsunuz.

Peki ne yapmamız gerekiyor?
İlk önce şunu belirteyim eğer alışveriş sırasında telefonunuza gelen 6 haneli kodu kaybettiyseniz key'inizi alamazsınız. Eğer bu kod sizdeyse şunları yapmanız gerekiyor;

1- İlk önce live chat'a bağlanıp "order number" yani sipariş numaranızı öğrenmeniz gerekiyor. Bunun için "live chat" yani canlı desteğe bağlan malısınız bu görüşme ingilizce olacak ben size ne yazmanız gerektiğini söyleyeyim; "İ buy a cd-key with mobile payment, my phone number is (burada mobil ödemeyi yaptğınız telefon numarasını başında +90 olacak şekilde yazmanız gerekiyor "+90 545 xxx xx xx" gibi) please send me my order number". Yüksek ihtimalle size numaranızı verecektir baya uzun bir numaradır, bu numarayı kaybetmeyin ve bir yere not alın.

2- Daha sonra bu linke girin ve "Activation code" kısmına tıklayarak "Order Number" kısmına live chat'dan aldığınız uzun numarayı girin alt kısma e-mail adresinizi (key bu adrese gönderilecek) girin. Cd-key kısmını boş bırakın ve "Your problem" kısmına "Please send this order number's cd-key to e-mail adress, my transaction code (Bu kısmada telefonunuza ilk başta gelen 6 haneli doğrulama kodunu yazın)"

3- İlk önce size işleminizin kayda alındığına dair bir mail gelecek yaklaşık 30 dakika ile 1 saat içerisinde de key'inizin bulunduğu mail size ulaşacak.

Eğer biraz ingilizceniz varsa kendi cümleleriniz ile sorununuzu anlatabilirsiniz, eğer sorun yaşarsanız buradan belirtebilirsiniz.

Ayrıca yöneticilerden isteğim bu konuyu sabit yapmaları çünkü başka türlü çözülmüyor ve internette bunun için başka bir kaynak yok. @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat falan uğraştım. İki kişiyle konuştum ilki mobil login den gir dedi. Ben senin yazının o bölümünü yanlış okumuşum :D mobil loginden girmeye çalıştım. Olmayınca yazına baktım o giriş hatalıymış sonra hiç giriş yapmadan direk canlı desteğe girdim. Orada olan geç cevap verdiği için biraz uzun sürdü :D

1 saat falan uğraştım. İki kişiyle konuştum ilki mobil login den gir dedi. Ben senin yazının o bölümünü yanlış okumuşum :D mobil loginden girmeye çalıştım. Olmayınca yazına baktım o giriş hatalıymış sonra hiç giriş yapmadan direk canlı desteğe girdim. Orada olan geç cevap verdiği için biraz uzun sürdü :D
Onların key filan veremedeğini biraz geç anlamıştım ben :D

O son konuştuğum e-postama Ticked-Id falan attı, sordum bu ne diye. Sonra order numaramı verdim (Tıcked-Id sormadan önce verdi). Sonra kontrol ediyorum diye bir şeyler dedi :D e-postama link attı. Oradan baktım aktif ettim :D Ceza aldığım için cevap verememiştim sen görmüşsün ve konu açmışsın gerçekten çok faydalı bir konu.

O son konuştuğum e-postama Ticked-Id falan attı, sordum bu ne diye. Sonra order numaramı verdim (Tıcked-Id sormadan önce verdi). Sonra kontrol ediyorum diye bir şeyler dedi :D e-postama link attı. Oradan baktım aktif ettim :D Ceza aldığım için cevap verememiştim sen görmüşsün ve konu açmışsın gerçekten çok faydalı bir konu.
Konuyu daha önceden açmıştım zaten. Teşekkür ederim :)

Biraz önce başarılı bir şekilde CoD Ghosts oyununu aldım, ilk konuştum kişi sipariş no'yu söylemedi bende başkasıyla irtibata geçtim adam hiç bir şey söylemeden verdi sipariş no'yu. Ayrıca 2. adımda artık cd-key kısmı zorunlu olmuş, buraya "İ Don't Know" yazdım gene de cevap verdiler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı