G2'deki Düşürme Laneti

Bu lanet iyi bir p/f cihazı olmasının nedeni olabilir. Benim G2 çok çizildi fakat hala kırılmadı. Hadi hayırlısı...

Sanır artık bunu cevaplamaya gerek yok.
Malesef benim aptallığım... Slim armor takılı değildi. Ultra ince bir kap takılıydı. Allahtan sıkıntısı yok şuan.

Valla kendimden herşeyi beklerim . Lumia 520 sahibiydim ve o telefonu 6 kez garantiye gönderdim. Ondan önce de Nokia asha 300 kullanıyordum. Oda 3 kez servise gitti .

Birde şunu sorsam? Benim G2'mde şöyle birşey var. Telefonu sallayınca lens kısımından ses geliyor. Sizdede var mı yoksa garanti yolu göründü mü?

Sizinki yine iyi. Benim telefonum S3 Mini. Yere düşünce veya sert bir darbe aldığında kafayı buluyor. Hafıza kartını okumuyor.
Ben de aynı durumdayım. Benim de S3 minim var. Mayıs'ta almama rağmen (kardeşim sağolsun ) biraz kasma sorunu var. Şu an launcer ile kullanıyorum. Kasma sorununu yarı yarıya düşürdü.

G2'nin dış yüzeyi elden kayıp düşmeye çok müsait bir yapıda, bu yüzden cüzdan şeklindeki dışı suni deri olan kalın kılıflardan kullanıyorum, buna rağmen 2 defa düştü
Ne kadar çok düşürmüşsün. Bunu yazarken bile 5 defa düşürüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…