G2'deki Düşürme Laneti

2 ay kadar bir süredir kullanıyorum, daha düşürmedim. Bir de bir şey sormak istiyorum internette satılan LG G2 için temperli camlar kırılmaya karşı gerçekten koruyor mu? Değer mi 15 Tl vermeye?
Temperli cam kullanıp da telefonu sol alt kısmı üzerine dik bir biçimde düşürürsen yinede her halükarda kırılır o ekran.
Ne hikmettir ki hep dokunmatiği zarar görür ve masraf katlandıkça katlanır.

Yapman gereken şey cihazın köşelerini koruyan ve ön cama yükseklik katan bir kılıf almandır.
Ayriyeten darbeye dayanıklı bir ekran koruyucu da takılabilir, illa temperli olmak zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temperli cam kullanıp da telefonu sol alt kısmı üzerine dik bir biçimde düşürürsen yinede her halükarda kırılır o ekran.
Ne hikmettir ki hep dokunmatiği zarar görür ve masraf katlandıkça katlanır.

Yapman gereken şey cihazın köşelerini koruyan ve ön cama yükseklik katan bir kılık almandır.
Ayriyeten darbeye dayanıklı bir ekran koruyucu da takılabilir, illa temperli olmak zorunda değil.
Spigen Slim Armor gayet iyi korur bence. Bu G2'ler hep düştüğü için, Slim Armor iyi olacaktır. Okullar kapanınca Nexus 5 alacaktım, ama G2 gözüme güzel gözüküyor. Ama G2 alırsam kesinlikle Slim Armor alacağım.

Spigen Slim Armor gayet iyi korur bence. Bu G2'ler hep düştüğü için, Slim Armor iyi olacaktır. Okullar kapanınca Nexus 5 alacaktım, ama G2 gözüme güzel gözüküyor. Ama G2 alırsam kesinlikle Slim Armor alacağım.
Kesinlikle çok iyi koruyor. Ben kullanıyorum. Fakat kalınlık olarak telefonun 3310'dan farkı kalmıyor. :D Her şeye rağmen tavsiye ederim.

Kesinlikle çok iyi koruyor. Ben kullanıyorum. Fakat kalınlık olarak telefonun 3310'dan farkı kalmıyor :D . Herşeye rağmen tavsiye ederim.
Abi telefon kırılmasında kalın olsun. Şuan S3 Mini kullanıyorum, düşünce hiç canım acımıyor ama G2'im düşse ağlardım. :D Size bir sorum olacak, kılıfın arkasında metal gibi gözüken plastik varya, onu çıkartıp kılıfı öyle kullanmak mümkün mü?

2 ay kadar bir süredir kullanıyorum, daha düşürmedim. Bir de bir şey sormak istiyorum internette satılan LG G2 için temperli camlar kırılmaya karşı gerçekten koruyor mu? Değer mi 15 Tl vermeye?
Seni tebrik ediyorum. Gördüğüm G2'yi düşürmeyen ilk kişisin.

Ben telefonu kılıfla kullanamıyorum. Jelatin içinde aynısı geçerli. G2'yi ilk düşürdüğümde üzülüp kılıf almıştım ama kullanamayacağımı fark ettim.

LG G2'yi tabla olarak kullanmaya başladım, yakında domates keseceğim üzerinde.

Picture 1.jpg

Ve gönül rahatlığı ile çizebiliyor olmak. Gerçekten çizilmesi pek kolay değilmiş.
Önceden korkarak dokundururdum, şuan hunharca saldırıyorum.
Gerçekten çizilmeye karşı dayanıklı ancak belirli bir hızla bir yere çarparsa çizilebilir arkadaşlar.
Para ile aynı cepte taşımak bile sakıncalı.

Picture 2.jpg

Son düzenleme:
Düşürmedikçe çizilmedi benimki. Zaten 2 defa tam ekranın üstüne düşürdüm. O zaman çizildi. Böyle bir darbede çizilmesini nirmal buluyorum.
LG G2'yi tabla olarak kullanmaya başladım, yakında domates keseceğim üzerinde.

Eki Görüntüle 31870

Ve gönül rahatlığı ile çizebiliyor olmak. Gerçekten çizilmesi pek kolay değilmiş.
Önceden korkarak dokundururdum, şuan hunharca saldırıyorum.
Gerçekten çizilmeye karşı dayanıklı ancak belirli bir hızla bir yere çarparsa çizilebilir arkadaşlar.
Para ile aynı cepte taşımak bile sakıncalı.

Eki Görüntüle 31871
Bu gidişle ben de yakında tabla olarak kullanıcam.:)

Seni tebrik ediyorum. Gördüğüm G2'yi düşürmeyen ilk kişisin.

Ben telefonu kılıfla kullanamıyorum. Jelatin içinde aynısı geçerli. G2'yi ilk düşürdüğümde üzülüp kılıf almıştım ama kullanamayacağımı fark ettim.
Hocam bundan önceki telefonuma gözüm gibi bakıyordum ve habire düşüyordu bunu aldıktan sonra ekstra bir ilgi göstermemeye karar verdim ve şansıma daha düşmedi. Tabi her ihtimale karşı kılıf kullanıyorum.

Ya arkadaşlar bu G2'ler harbi lanetli :D . Ya geçen perşembe kartopu oynamaya indim ve telefon yüzüstü buzlu suya düştü. Ahize bozulmuştu. Annemin sesi erkek sesi gibi geliyordu (Ciddiyim) :D . Saç kurutma makinesi ile 30 dakika kuruttuktan sonra birşeyi kalmadı. Ucuz atlattık.

Bu lanet iyi bir p/f cihazı olmasının sonucu olabilir. Benim G2 çok çizildi fakat hala kırılmadı.:) Hadi hayırlısı...

Abi telefon kırılmasında kalın olsun. Şuan S3 Mini kullanıyorum, düşünce hiç canım acımıyor ama G2'im düşse ağlardım. :D Size bir sorum olacak, kılıfın arkasında metal gibi gözüken plastik varya, onu çıkartıp kılıfı öyle kullanmak mümkün mü?
Sanır artık bunu cevaplamaya gerek yok.:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı