G3 Almalımıyım ?

Yer
Okmeydanı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 3 gün önce Vatan'dan Note 3 aldım. Telefon oyunlarda ısınıyor ve Asphalt 8'de yüksek ayarda kasıyor. Buda insanın umudunu yıkıyor. Onun dışında gerçekten çok güzel bir cihaz.Android 5.0 Lollipop ile düzeltirlermi ? Sizce iade kabul ederler mi ? Telefonun hiçbir yerinde birşey yok aksesuarları tam. Diyelim ki İade ettik LG G3 32 Gb almak mantıklı mıdır? LG G3' dede ısınma problemi var mı? İade ettiğime Pişman edermi ? Özellikle G3 ve Note 3 kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.

Her iki telefonu da kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim ki Note 3 bana göre G3'ten daha iyi gibi geldi.İlk hafta arkadaki tuşa alışmakla geçti. 1 aylık kılıflı kullanım sonunda G3'ün ahize kısmı çatladı. Bu da canımı sıktı. 2K ekran nedeniyle batarya 1 günü çıkarmıyordu. Menü geçişlerinde ve oyunlarda anlık kasıntılar yaşadım. Ve çok ısınması beni üzdü. Note 3'te ise menü geçişlerinde herhangi bir takılma olmadı. Bazı oyunlarda anlık ufak çaplı kasılmalar yaşadım. Hızlı şarj olması , batarya süresi ve S-Pen deneyimi ile Note 3 benim için çok daha önde. Yerinde olsam bir oyun için elimdeki cevheri değmeyecek bir telefon için heba etmezdim. Asphalt'ı da yüksek ayarda oynamayıver ne kaybedeceksin ki? Ayrıca telefonunu iade almazlar. Telefoncuya gidip 1000 liraya satacaksın. Zarar edeceksin. Telefonun iyi. 5 güncellemesini bekle.

2 telefonuda kullan birinin yazması gerçekten içimi rahatlattı. Çok teşekkür ederim. Note 3 gerçekten şahane bir cihaz. G3'de ısınma sorunu ve kapanma sorunu gibi sorunlar olduğunu okudum. Ayrıca dediğiniz gibi 2k ekran fazla geliyor.Note 3'te ısınma var elbet ama performansı etkilemedi. Lollipop ilede çok daha iyileşecegine inanıyorum.

Mağazadan mı satın aldınız, internetten mi ? Eğer internetten aldıysanız 1 hafta içinde iade almak zorundalar ama mağazadan aldıysanız öyle bir zorunlulukları yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı